Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

• Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

Masina s-a lansat de mai bine de jumatate de an si ei nu au la vanzare aceste banale accesorii si nu numai. Ma gandeam la niste paravanturi, la un grilaj de separatie vertical pentru portbagaj, dar nu au decat pentru Ph1.

Salut,

Grilajul de separatie se pare ca a aparut, dar nu era pe stoc la dealerul la care am fost eu.

Are codul 82 01 452 827, se poate vedea la un search in format pdf prin unele brosuri pe google, e o retea de bare transversale sudate la capete.

Costa in jur de 200 lei unde am intrebat eu. Vine pe comanda. Din pacate nu sunt informatii cu privire la modul de montare inca. Si nici nu am gasit pe cineva sa fi montat sau cu idei despre el.

Pare din otel inoxidabil si nu stiu daca e demontabil usor in caz ca e nevoie pentru spatiu de carat cu bancheta rabatata. Plus sistemul de prindere, nu stiu cat de rezistent e daca se prinde doar in plasticele laterale asa cum pare in poze, fara intarituri...

Daca stie cineva mai multe, il rog pe aceasta cale sa posteze.

Bafta!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de informatie, l-am gasit si eu prin brosurile pentru ”extern” ca si optionale, dar din pacate pentru Romania inca nu este disponibil, ci doar la comanda si nu au sistemul de prindere, diferit de Ph1. Mai reveniti! (indemnul celor de la vanzari).

Link spre post

La Cobă..., cei de pe Splaiul Unirii, au zis ca e disponibil la comanda, saptamana trecuta cand am intrebat.

Nu am dat comanda ferma sa vad mai departe ce se intampla, insa poti incerca. Ne spui si noua cum e dupa montaj, daca il aduc.

Link spre post

Ce parere aveti, e nevoie de un schimb de ulei dupa aprox primii 2000 km? Motorul este nou, impuritati, alea alea? In plus, turbina lenesa din cauza schimbarii treptelor de viteza sub 3500 rpm poate fi afectata si se poate defecta?

Link spre post

Am ridicat si eu masina. Momentan am 11 km... Mi-au dat-o cu 1L de benzina. Am mai bagat eu 49L. Prima impresie e ca e prastie. In sensul bun. Abia ciupesc acceleratia si se duce la 70 cu a 2-a. Cred ca o sa merg in mod eco pana ma obisnuiesc cu 125 cp. Vin de pe un mcv cu 90cp. As fi pus si poze dar spre rusinea mea nu stiu cum... Maine fac un drum pe autostrada pana la Bucuresti si revin cu impresii la cald.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...