Sari la conținut

Duster 1.2 TCe 125 cai

Postări Recomandate

• Răspunsuri 342
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

diferenta de 1,1 sec este MAXIMA. mi se pare ca ajungi de la TM la Lugoj cam cu... 30,5 secunde mai repede. Hai sa fim putin seriosi si sa ne dam seama ca analizele nu se fac asa. Motorul de 1,2 Tce e

Șanse 50% să nu ai probleme

Am fost ieri si am testat eu 1.2 in Ungaria. Am comandat-o deja si in 2 saptamani vine de pe stock din Viena. Se misca fantastic. Consum mediu 7l/100 km. Sunt fascinat de ea. Am platit 3600000 forinti

Posted Images

Eu cam pot. Am limitator de viteza pe bancheta din spate. Si in timp mi-am adaptat stilul de condus la unul mai "batranesc". Am vrut 1.2 TCe doar pentru acele situatii in care mai ai nevoie de un plus de viteza pentru a depasi un tir in coada caruia altfel stai 10 km.

Dupa ultimele vesti, probabil voi ridica masina undeva intre 14 si 18 iulie, asa ca nu mai am chiar asa mult de asteptat. Din 8 iulie va fi deja venita pe reprezentanta, dar plec din localitate din 9 pana in 13, asa ca o iau cand ma intorc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

130 constant. In schimb in oras am cam stresat-o. Am dus-o la 80 cu a 2-a cand ea cerea deja a 6-a. Dar am vrut sa simt efectul ala de prastie.

Eu am condus un Duster 1.5 dci 4x4 ph2 si cu a-2a la 50 facea ca trenu. Daca nu e 4x4 are alta cutie de viteze? sunt rapoartele mai lungi la 1.2 TCe? Ms

Link spre post

Da, are alta etajare la cutia de viteze pt 4x2 1.2TCE. Ar fi fost grozav sa fi avut pinioanele de 3,4,5,6 de pe cutia de 1.2 si pe cutia ce vine cu 1.5dCi....

La 50 km/h cu 1.5dCi 4x4 deja treci in treapta a 4-a.

Intr-adevar, la 4x4 avem rapoartele mai scurte, pe cand la 4x2 rapoartele sunt mai lungi, chiar si la versiunea Diesel !

Sunt curios sincer ce rapoarte vor pune la cutia de viteze cand se va face 1.2 TCE cu 4x4.... Dar asta la anul, nu acum.

Link spre post

Eu pot sa zic dosr unde cred ca as schimba, tinand cont de datele tehnice ale motorului: as schimba undeva intre 2500 si 3000 de ture, in oras la rulat constant as sta undeva la 2000-2200 iar in afara la 2500. Cum voi face insa ... vorbim peste aprox o saptamana cand voi intra in posesia lui.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...