Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 404
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu pot sa ma abtin... Iarna nu-i ca vara... aerul!

Raportez din incinsa grecie: se pare ca problema cu AC s-a remediat. Am mers cu el mai multe ore in continuu, fara probleme. Ba chiar parca acum face si mai racoare. Deci, daca vor, pot.

Ca sa incercam sa te ajutam (din experienta)... Sistemul functioneaza cel mai bine pe treapta a doua a ventilatorului. La treapta 4, nu face fata atat de bine sistemul de racire pentru debitul de aer

Posted Images

Refrigerant 510±35 grame și ulei SANDEN SP10 135±10 grame.

510+135=645 grame. Exact ce au gasit si baietii de la service-ul Dacia in cartea masinii. Eu atat am si merge f bine. Si cu mai putin mergea dar daca atat e trecut in carte atat am pus.
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sesizare la vocea clientului

Buna ziua, sunt posesorul unui autoturism marca Dacia Duster 1.4 dci 110 HP, 4WD si am o problema cu aerul conditionat . Dupa o folosire de 2-3 ore, acesta nu mai raceste si paralel cu aceasta scade fluxul de aer generat de ventilator ca si cum ar fi infundat. Am sesizat acesta problema pe la 8000 km dupa un drum mai lung. Ca atare am dus masina la un service autorizat, acestia spunandu-mi ca in instalatie este mai mult freon, aducand freonul la cantitatea recomandata de ei, m-au asigurat ca problema este rezolvata. Odata cu sosirea anotimpului calduros, m-am lovit de aceiasi problema, mergand din nou la service, acestia l-au testat 20-30 de minute si mi-au spus ca totul este in regula. Le-am spus ca testul lor nu este relevant, fenomenul petrecandu-se dupa o perioada de timp mai mare si ca dupa o pauza de 15-20 de minute isi revine la normal. Acest fapt m-a facut sa intru in contact cu mai multi posesori de Duster pentru a afla daca si ei s-au lovit de aceasta problema, cam 50% din cei cu care am vorbit mi-au spus ca au probleme asemanatoare si cand au fost la service au primit cam aceleasi raspunsuri.Mai jos postez un link care va directioneaza catre o discutie pe aceasta tema de pe un dedicat marcii.

http://forumduster.r...er-conditionat/

Din cele constatate de mine trag concluzia ca este o problema de fabricatie.

Astept un raspuns de la dumnevoastra.

PS. Aceasta sesizare o voi posta si pe forumul dedicat marcii.

Link spre post

Sesizare la vocea clientului

Buna ziua, sunt posesorul unui autoturism marca Dacia Duster 1.4 dci 110 HP, 4WD si am o problema cu aerul conditionat . Dupa o folosire de 2-3 ore, acesta nu mai raceste si paralel cu aceasta scade fluxul de aer generat de ventilator ca si cum ar fi infundat. Am sesizat acesta problema pe la 8000 km dupa un drum mai lung. Ca atare am dus masina la un service autorizat, acestia spunandu-mi ca in instalatie este mai mult freon, aducand freonul la cantitatea recomandata de ei, m-au asigurat ca problema este rezolvata. Odata cu sosirea anotimpului calduros, m-am lovit de aceiasi problema, mergand din nou la service, acestia l-au testat 20-30 de minute si mi-au spus ca totul este in regula. Le-am spus ca testul lor nu este relevant, fenomenul petrecandu-se dupa o perioada de timp mai mare si ca dupa o pauza de 15-20 de minute isi revine la normal. Acest fapt m-a facut sa intru in contact cu mai multi posesori de Duster pentru a afla daca si ei s-au lovit de aceasta problema, cam 50% din cei cu care am vorbit mi-au spus ca au probleme asemanatoare si cand au fost la service au primit cam aceleasi raspunsuri.Mai jos postez un link care va directioneaza catre o discutie pe aceasta tema de pe un dedicat marcii.

http://forumduster.r...er-conditionat/

Din cele constatate de mine trag concluzia ca este o problema de fabricatie.

Astept un raspuns de la dumnevoastra.

PS. Aceasta sesizare o voi posta si pe forumul dedicat marcii.

Vezi ca ai 1.5 dci:d

Link spre post

Am o problema care incepe sa ma ingrijoreze daca se va mai repeta: La una din conductele de la instalatia de aer conditionat exista o clema de prindere in partea fata a motorului (se prinde de blocul motor) care a cedat a doua oara. Este o clema banala in forma de L cu un colier atasat care are rolul de a fixa conducta pentru a nu trepida si rupe. Cei de la service nu au mai avut aceasta problema decat la o singura masina pana acum. Clema este destul de greu vizibila si nu am putut sa fac poze. A mai avut cineva problema aceasta? Exista o alta solutie, o alta clema mai rezistenta, un alt loc de montare? Doua cleme in 6 luni ma ingrijoreaza. Cel care a avut aceasta problema a venit la service ca nu mai mergea instalatia de aer conditiontat pt ca se rupsese conducta. Nu imi doresc sa se ajunga pana la ruperea conductei. La facelift am observat ca au modificat putin traseul conductei. Probabil au sesizat problema.

Te duci frumos cu piesa in brate la un strungar bun si ai rezolvat problema pe veci

Link spre post

Cred ca trebuie unite doua topic-uri, cel cu "aeroterma". Eu acolo am postat. Am exact aceeasi problema, vocea clientului mi-a sugerat sa ma duc la service. Nu m-am dus inca, sunt convins ca masina mea nu are nimic, e ceva din proiectare, sau ceva ce au toate, din fabrica. Ca atare ar trebui sa le recheme si sa le faca ceva. E cam neplacut la 32 grade sa te ia cu lesin in masina ca nu mai baga rece...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...