Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 183
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Felicitari pentru decizia luata! Important este ca tu sa fii fericit. Daca tu esti fericit inseamna ca decizia luata a fost cea potrivita. In alta ordine de idei, felicitari tuturor posesorilor de du

Cunoastem acest sentiment si ne bucuram de el dar asta nu inseamna sa atacam persoana care s-a plans de niste defectiuni. Daca bert 794 nu a avut decat bucurii cu dacia e un fapt pozitiv si, sincer, m

de la un inginer francez - Honeywell Garrett unde am lucrat o perioada, stiu ca turbinele trebuie exploatate in regim de tiuratie, altfel se defecteaza. Mie mi s-a reprosat deseori ca merg in regim

Daca unii prefera sh urile... E problema lor. Singura mare problema care ma priveste... Sa aibe banii sa le intretina corespunzator. Cu piese de calitate si nu din dezmembrari. Cu anvelope noi si sa nu mearga vara cu gume de iarna... P principiul ca oricum vine iarna din nou si sunt obligatorii.

Fiecare cu decizia si banii lui la achizitie. Dar, daca dupa aia mergi cu un faras fara frane sau amortizoare... Si ma faci praf... Pe mine... Am o problema.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...

O fi ieftinã pentru nemţi, eu am muncit 2 ani sa o cumpar. Calitatea este inferioara modelelor renault (am un symbol de 2 ani). In schimb fiabilitatea este dupa cum oexploatezi, diesel'ul este mai pretentios si mai greu de intretinut, mai ales de angajati

Link spre post

noi avem masina din noiembrie, are deja aprox 30.000 km, majoritatea facuti prin praf, si nu am schimbat nimic la ea, doar consumabilele, placute de frana, lichide, etcetera, si masina se comporta absolut ok! suntem foarte multumiti de ea! sincer auzisem povesti vanatoresti cum ca e nesigura, cum ca erau sa se rastoarne si sa moara, dar cred ca sunt doar gogoloaie de noroi la adresa masinii. prima oara am avut retineri cu privire la ea, dar dupa ce am participat la IND5, si am vazut cu ochii mei ca rotita cu auto si 4x4 lock nu e doar o jucarie care face sa se invarta niste roti "inteligent", si te face sa te crezi in siguranta iarna la munte, mi-am schimbat radical parerea despre ea. daca inainte nu prea stiam cu ce se mananca acest sport, sportul de a te da cu Dusterul, acum l-am inteles in cel mai direct si necenzurat mod, si pot sa ofer doar respect in ceea ce priveste aceasta masina!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...