Sari la conținut

Duster 4x4 1.5dCi 110CP - ALB

Postări Recomandate

Eu am luat asta la ultimul drum in US: http://www.amazon.com/gp/product/B005FYNSZA/ref=oh_details_o09_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Ar trebui sa se găsească si prin EU, ca e apărut de ceva vreme. Nici nu il vezi in bord! Exista si de 32gb, dar mi-a fost teama ca o sa ii ia prea mult sa-l citească. Funcționează si se aude excelent. Spre surprinderea mea, playerul de pe masina nu citește muzica in formatul standard Apple (m4a) si a trebuit sa trec totul pe mp3 - aviz celor cu Apple!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 401
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am montat si scut metalic zdravan:

Ai dreptate, n-am putut sa le pun de pe telefon, asa ca iata-le acum:

Intre timp, am schimbat masina. Pe cea veche am reusit sa o invat sa numere: Iar cea noua se prezinta dupa cum urmeaza:    

Posted Images

Citeste fara probleme si 32G. N-am probat pana acum stick de 64, dar promit ca o s-o fac - am 2, ambele NTFS, n-am avut timp sa transfer datele de pe ele si sa le reformatez FAT 32 - . Sunt 2 variante: ori nu-l vede deloc, ori nu-l vede la capacitatea normala. Atentie, pt toate playerele, formatul stickului trebuie sa fie FAT 32, NU NTFS. Bine ar fi sa adauge un codec pt FLAC, APE sau MPC, da' cred ca mai dureaza... ;)

Link spre post
  • 3 months later...

Un mic update: am inlocuit stropitoarele de parbriz cu unele de Logan 2 tip perdea, cumparate de la colegul PLANETARA. Multumesc PLANETARA.

Diferenta este vizibila si ma face multumit de rezultat.

Operatiunea a durat 10 minute si am avut nevoie doar de un cleste ascutit. Recunosc ca m-am inspirat de la colegii nostrii cu Logan: http://www.tutorialelogan.ro/2013/02/montat-duze-spalare-parbriz-de-pe-logan.html?m=1

post-2137-0-95554200-1407575204_thumb.jpg

Editat de apashi
Link spre post

Pasul următor: cu 3 jeturi, cum au pus din fabrica pe Duster PH2.

Stropesc mai bine decât cele tip perdea. Te poți inspira tot de la Cristi, cu tutorialele, că asta a fost varianta finală la el.

PS: am încercat și eu varianta perdea vs cele 3 jeturi cum au fost pe al meu din fabrică și am rămas la original.

Editat de catalinux
Link spre post
  • 4 weeks later...

UPDATE: am montat supapa de sens pentru stropitoarea de luneta.

Inainte stergatorule mergea pe uscat cam doua ture pana ajungea apa. :(

Acum apas sa stropeasca si tropeste! :)

post-2137-0-08900100-1409844736_thumb.jpg

post-2137-0-66598600-1409844757_thumb.jpg

post-2137-0-76333600-1409844776_thumb.jpg

Editat de apashi
  • Like 3
Link spre post
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...