Sari la conținut

Postări Recomandate

Ma mir ca au inclus fiat in acest clasament. Cat despre range/land rover parca proprietarul e acum indian, daca nu sunt eu foarte in urma cu stirile.

Dar cum zici, bravo pentru Dusterica! :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Din nefericire, o colega de-a mea s-a intalnit cu un alt Duster sau... defapt a fost invers. Duster-ul argintiu s-a intalnit cu colega mea.

Rezultatul la colega mea:

post-300-0-82148100-1427361494_thumb.jpgpost-300-0-27291200-1427361499_thumb.jpgpost-300-0-07004300-1427361512_thumb.jpg

Celalalt Duster nu l-am pozat pe motiv ca eu n-am fost la fata locului (accidentului) dar pot sa va relatez de la fata locului.

Celalalt Duster avea un Bullbar. Din cauza impactului, acel bulbar (de origine) s-a intors in motorul propriu si i-a spart baia de ulei, radiatoare si... ce-o mai fi fost pe-acolo.

Viteza de impact sa tot fi fost de vre-o 40-50 km/h caci cel din spate n-a franat deloc si toata treaba s-a intamplat la iesire din localitate.

Link spre post
Din nefericire, o colega de-a mea s-a intalnit cu un alt Duster sau... defapt a fost invers. Duster-ul argintiu s-a intalnit cu colega mea.

Rezultatul la colega mea:

post-300-0-82148100-1427361494_thumb.jpgpost-300-0-27291200-1427361499_thumb.jpgpost-300-0-07004300-1427361512_thumb.jpg

Celalalt Duster nu l-am pozat pe motiv ca eu n-am fost la fata locului (accidentului) dar pot sa va relatez de la fata locului.

Celalalt Duster avea un Bullbar. Din cauza impactului, acel bulbar (de origine) s-a intors in motorul propriu si i-a spart baia de ulei, radiatoare si... ce-o mai fi fost pe-acolo.

Viteza de impact sa tot fi fost de vre-o 40-50 km/h caci cel din spate n-a franat deloc si toata treaba s-a intamplat la iesire din localitate.

am mai auzit povesti negative legate de bullbaruri, mai exact de falsa impresie de protectie pe care ti-o dau in fata unui eventual impact; parerea mea e ca mai bine fara, fagurii din bara mai preiau si ei din soc, nu dai direct in fier

Link spre post
  • 2 weeks later...

Salut !

@ MikePop - nu am scut metalic, nici nu imi voi pune. Ca sa merg pe macadamul care duce la casa de vacanta, merge si fara, nici nu incape in vorba. Daca o sa ma decid sa intru la un pic de "hard" cu Dusterul, o sa ii pun. Nu cred insa ca o sa fac asta, am atv pt treburi mai serioase ;-). Maxim o sa ii pun un carlig ca sa pot duce atv ul dupa mine la munte la vara. Il mai echipez cu una bucata sotie, una bucata copil, saci de dormit, cort, atv pe remorca si.....mi-am atins scopul pt care l-am achizitionat. Sa scap de asfalt si oras :-)

@ afaco - merci de pont, m-am uitat la clemele despre care spui, intr-adevar, par ca nu prea au legatura cu masina :-)). In fine, este usor sa bagi de vina dar, daca tot am vrut o masina ieftina, trebuie sa inteleg ca este ieftina pt ca s-a redus putin cate putin din "n" locuri pana a ajuns acolo incat sa imi faca cu ochiu la buzunar. Mi-o asum pana la urma.

Ca si idee, am fost la service azi, cei de la Dacia spuneau ca suna minunat motorul, mai mai ca nu mi-au spus sa le dau pace ca au de lucru, sa nu ii mai bat la cap cu prostiile mele :-)) Oameni de treaba pana la urma. Ma priveau asa ...cu condescendenta , banuiesc ca se vedea ca am schimbat VW cu Duster si ca am o mie de intrebari. Ca sa ma linisteasca, m-au invitat sa incerc un Duster nou nout care urma sa fie livrat clientului in juma de ora. M-am lamurit ca motorul e la fel, sunete la fel...etc. Problema cred ca sunt eu si asteptarile mele prea mari :-)

Spor la treburi !

Cristi

• Like 1
Link spre post

Nici eu nu ma avant, dar mai incalec o bordura, mai o chestie...de, jungla urbana :)

E bun sa fie acolo. Probabil am fixul asta de cand tot spargeam baia de ulei la un Fiat Panda! :)))

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...