Sari la conținut

Postări Recomandate

Pai io cred ca ai procedat foarte bine - un sofer care isi stie masina se descurca cu ce are ;)

Imi amintesc cum procdam si eu cu masinile cu tractiune fata, mai ales iarna (cand pierdeam aderenta) - doar ca trebuie sa fii bland cu ambreiajul si atent cu volanul :P

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

Din punct de vedere strict al fiabilitatii intre motoarele actuale euro 6 ce recomandari ati face? Ma refer la 1.6, 1.2 si 1.5 (de 90 si 109cp). Ma intereseaza in primul rand fiabilitatea si apoi restul argumentelor (ex. costurile de intretinere, pretul de achizitie, gustul meu). Daca as alege numai dupa gustul meu fara sa tin seama de niciun argument mai mult sau mai putin tehnic (subiectiv sau nu) as alege in ordine: 1.6, 1.2, 1.5-90, 1.5-109 (toate 4x2).

Editat de abc
Link spre post

Din punctul de vedere strict al fiabilitatii la motoarele actuale, eu zic ca toate sunt egale. Nu am cunostinta de feedback negativ la nici unul din motoarele Euro6 prezente acum pe Duster.

Editat de DonQuijote
Link spre post

Momentan sunt puțini cu Euro6, trebuie să treacă un an și vedem fialbilitate și starea counter-elor la demaror, pompă de înaltă presiune (da la Stop&Start ai counter la demaror și pomp de înaltă presiune(dCi) )

Link spre post

Eu cred ca atunci cand se ia in discutie fiabilitatea Duster cineva tine cu ursul....

Urmand aceeasi logica si eu cred ca atunci cand se poarta discutia asta cineva tine cu drobul de sare.

• Like 1
Link spre post

Cu asa kilometraj as vrea sa vad si un Duster indiferent motorizarea,si sa aflam daca a avut probleme majore pana in acest moment!

Dusterul meu 1.5 dCI 4x4 din decembrie 2010, luat de mine second (anul trecut), inainte sa ajunga la mine toate reviziile/interventiile au fost facute la reprezentanta.

169.000 km pe bord (bord schimbat la 92.000 km), deci 261.000 km faptici, turbina originala pe ea (nu prezinta simptome/urme/sunete/etc ciudate), ambreiaj original (atat ca se apasa PUTIN mai greu pedala decat atunci cand masina o fi fost noua in rest nu trepideaza/bate/etc), cutie viteze neumblat in ea, motor neumblat in el. Totul functioneaza ca un ceas elvetian. In topicul cu masina mea vedeti ce am schimbat la ea de cand e la mine, adica consumabile gen ulei/filtre, distributie, discuri/placute fata, brate, capete de bara, bielete antiruliu, bucsi bara stabilizatoare (elementele de directie m-au tinut atat din cauza drumurilor neasfaltate gen pamant/piatra/etc pe care mai ajung din cand in cand). In rest nimic suspect, nici sunete ciudate, nimic.

• Like 3
Link spre post

Scuze, am uitat sa adaug: filtrul de particule e cel original, nu a fost anulat/inlocuit.

Zic asta pentru ca cumnatul meu a trebuit sa anuleze filtrul de particule de la Mondeo lui din 2010 dupa 100.000 km.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Am vazut sambata 22 aprilie 2016 pe site-ul www.dacia.ro ca au introdus pe toate versiunile Duster roata de rezerva de dimensiuni reduse.

Preturile au ramas nemodificate.

Roata de rezerva de dimensiuni normale este pe lista de echipamente optionale si costa 50 de euro.

Din punctul meu de vedere schimbarea este bine venita, mai putin majorarea mascata de pret.

Referitor la capacitatea portbagajului nu am gasit date.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...