Sari la conținut

Postări Recomandate

Problema mutata din Topicul IND7 datorita off-topicului.

Nu crezi bine. Ar fi culmea sa nu pot sa imi spun parerea despre o masina sau alta sau despre calitatile ei mai mult sau mai putin bune. E un public sau al tau personal?

Este un ultim post prin care EU raspund la toate tampeniile pe care le debitezi. Si mie mi se pare (dupa cum si lui D-nul Presedinte) ca esti un pustan teribilist mult prea plin de sine dar cu 0 (ZERO) idei despre ce vorbeste!

Nu prea inteleg cum ti-a mai dat Dacia garantie cand ai in suspensie/tractiune/motorizare/ o gramada de piese neomologate de ei. Sunt curios de cate ori ai ajuns in service, daca nu ma insel ai avut si un accident, table indoite, etc.

Nu prea ai cum sa-ntelegi atata timp cat ceea ce debitezi nu are nici o legatura cu realitatea. Dar ca sa nu mori in bezna (incerc sa fiu mai plastic), masina mea are modificata suspensia... si e normal sa o modific atata timp cat ea are garantie doar 50000 km (am modificat-o la 67000) in rest nu am mimic modificat pe masina... Cat despre un accident... facut pe DN (din neatentia mea!) nu cred ca are vre-o relevanta... doar cine-si tine masina in parcare nu are... Asta daca mi-era rusine... o tineam ascunsa si nu afla nimeni! Da' daca vrei tu sa te iei de asta... e ok pt mine... da' dai cam prost in fata multor cititori!

Proprietarul patrolului e un om demn de tot respectul si a facut din duster ceva ce multi doar viseaza. Oare cati km avea la bord cand a rupt primul amortizor in vadul ala ? Nu are rost sa mai continui...

Tot acelasi lucru ca mai mereu... nu vorbi chestiuni pe care nu le cunosti... Poti sa nu mai continui... Dar, tot ca sa te luminez, @georgechinezu nu a rupt nici un amortizor in nici un vad... el a strambat unul in 2011 la o iesire cu gasca de la Club T44 pe la Slanic Prahova.

Foarte frumos, acum vad ca ai dus oamenii si la biserica. Pe mine unul nu ma convingi sa imi bag masina pe islazul comunal. Insa veneam cu cea mai mare placere pe trasee gen Strategica, si pentru socializare.

Pe strategica??? hai sa povestim mai cu calm... cred ca tu confunzi marea cu muntele... Pai, daca tu zici ca pe Strategica ai fi mers si pe la Sarata nu... atunci ai o problema! Da' sa stii ca la biserica poti sa mergi si la Mitropolie... ca-i doar asfalt!

Coloana sonora contine si fundal sonor gen CD dar si vocea ta care nu era prea fericita la troncanelile care se auzeau. Amortizor, arc sau ce a fost de fapt ?

Bagaje din portbagaj... am descoperit si ce-a troznit da' nu vei afla ca e misto cand esti in bezna da' semnalizezi!

In rest nu mai dau cu quotele. De fapt ce deranjeaza ca George si-a dat tot interesul sa faca un traseu de care s-au bucurat toti participantii? Ca vad ca acum ii cautati nod in papura si aruncati cu ce va vine la gura. Pana si in clipul ala in care trasele erau diferite sunt persoane fericite ca nu a putut sa urce malul. Duster vs Patrol, ce gluma buna.

Daniele ce faci daca vine carul de reportaje sa imortalizeze evenimentul ca aia nu au duster. Sau Salvarea aia care trebuia sa fie teoretic prezenta la concurs, sau oamenii care doresc sa ajute la organizarea evenimentului. II dai pe toti afara, sau ii pitesti sub pat ca iti strica fatada? Iar aia cu camerele e si mai buna. Iti doresc mult succes. Vezi insa ca oamenii incep sa se cam plictisesca......de islaz.

PS: Ca sa nu mai faci atata caz si sa scoti idei ..."beep"... din palarie pune pe masinile care nu fac parte din concurs/participare un sticker cu "Invitati" sau "Organizatori", sau te gandesti tu. Pana si la F1 masina de asistenta nu e tot de F1.

Imi cer scuze daca am deranjat pe d-l Presedinte sau Vicepresedinte. Multumesc.

Acu... p[ot sa zic ca ai aprins toate beculetele posibile ca sa vada lumea tampeniile debitate.

Traseele au fost facute de doua echipe... (nu de George, care-o fi ala pomenit de tine!) sa se bucure toti participantii, inclusiv @siandu cu un 4x2 (nu 2x4, cum stii tu ca-i zice!) si inclusiv o persoana de la Tg. Mures, prieteni ai lui @timekruzer, cu un Ford Fiesta!

Carul de reportaj sau ce vrei tu... intotdeauna au avut Dustere furnizate de Dacia (ca la oameni adevarati, Dacia da o masina... ;) )

Parerea ta... luata la cald sau la rece e evidenta ca oamenii au inceput sa se plictiseasca de islaz... dar e DOAR parerea ta!

Altii, tine cont ca e un 4x2 1,2 benzina... spun:

E magic ce vad! Cu siguranta voi participa pe viitor!

Trimis de pe al meu HTC Desire 500 folosind Tapatalk

Noi, suntem multi care ne cunoastem si personal si avem multe momente de plimbare si de socilizare petrecute impreuna... crezi ca nu am avea cunostinta despre nemultumiri? Obisnuim sa cerem feed-back de la toti participantii (secret) in care fiecare poate spune orice, fara ca noi sa stim cine ne-a criticat. Oricum, in marea majoritate a cazurilor, oamenii mi-au spus si verbal ce si cum si am incercat sa tinem cont de parerile lor.

Si... ca incheiere... ai putea sa te opresti din debitari caci vad ca multe chestiuni le-ai citit pe diagonala si ti se pare (repet, TI SE PARE!) ca esti foarte destept in materie de aceasta comunitate, aceste intalniri, oamenii de pe-aici.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

@danielcojocar. Nu mai ma obosesc sa raspund la comentariile tale belicoase. Deja chestiile astea cu uite George, nu e George, oare cine o fi George adica @georgechinezu sunt specialitatea ta. Plus multe altele.

Ma apropii de sfarsitul postarilor asa ca in curand ati scapat de mine. Nu cred ca o sa achizitionez vreodata un duster iar ca sa particip la minunatele iesiri nici nu poate fi vorba la nivelul de oferta actual. Nici macar ca spectator.

Ma bucur ca totusi ca pe mai sunt si oameni cu coloana vertebrala, asa ca "cine a avut ochi sa vada a vazut cine a avut minte sa inteleaga a inteles".

Multumesc d-lui presedinte pentru apelativul "pushti teribilist" cu care m-a gratulat. Aveam o impresie mai buna dar oricum nu mai conteaza.

Totusi pentru a nu ramane dator imi permit sa ii aduc aminte ca "fumatul dauneaza grav sanatatii" Mai ales la volanul dusterului. Sau al bicicletei.... Ca tot ne place sa ne bagam in seama....

Si o concluzie de final:

2....si nu trebuie sa dam socoteala...decat participantilor care achita taxa de participare!

3....insa nu acceptam critici ... de la cei care au stat "in tribune"!

Quod erat demonstrandum, demonstratum est !

Domnilor, Va salut cu respect pe cei care sunt intr-adevar oameni si pe restul cu ..ce a mai ramas din el.

Link spre post

@danielcojocar. Nu mai ma obosesc sa raspund la comentariile tale belicoase. Deja chestiile astea cu uite George, nu e George, oare cine o fi George adica @georgechinezu sunt specialitatea ta. Plus multe altele.

Ma apropii de sfarsitul postarilor asa ca in curand ati scapat de mine. Nu cred ca o sa achizitionez vreodata un duster iar ca sa particip la minunatele iesiri nici nu poate fi vorba la nivelul de oferta actual. Nici macar ca spectator.

Ma bucur ca totusi ca pe mai sunt si oameni cu coloana vertebrala, asa ca "cine a avut ochi sa vada a vazut cine a avut minte sa inteleaga a inteles".

Multumesc d-lui presedinte pentru apelativul "pushti teribilist" cu care m-a gratulat. Aveam o impresie mai buna dar oricum nu mai conteaza.

Totusi pentru a nu ramane dator imi permit sa ii aduc aminte ca "fumatul dauneaza grav sanatatii" Mai ales la volanul dusterului. Sau al bicicletei.... Ca tot ne place sa ne bagam in seama....

Si o concluzie de final:

Quod erat demonstrandum, demonstratum est !

Domnilor, Va salut cu respect pe cei care sunt intr-adevar oameni si pe restul cu ..ce a mai ramas din el.

@Carson... vad ca lumea de pe forumul asta are prea mult bun simt. Asa ca o sa fiu eu ala neobrazat, ca m-ai iritat si pe mine care sunt aici mai mult in calitate de observator. Nimeni de aici nu o sa-ti dea tie un duster de pomana ca sa te dai tu la IND, nu cred ca-i pasa cuiva ca tu ai lipsit sau vei lipsi de la IND, nu ai duster, nu crezi ca iti vei lua vreodata si vorbesti mult in necunostinta de cauza. Pe scurt: locul tau nu e pe forumul asta si, cel putin mie, mi-ai face o favoare daca ti-ai gasi alta comunitate unde sa te bagi in seama.

• Like 4
Link spre post

Pe scurt: locul tau nu e pe forumul asta si, cel putin mie, mi-ai face o favoare daca ti-ai gasi alta comunitate unde sa te bagi in seama.

Cu mare bucurie iti fac favoarea. Admin poti sa inchizi contul cu ce doresti.

Link spre post

Cu mare bucurie iti fac favoarea. Admin poti sa inchizi contul cu ce doresti.

Nu-ţi şterge nimeni contul... Important pentru această comunitate este să te regăseşti in ea... Dacă nu vrei, e doar problema ta! Şi... poţi sa-ţi găseşti locul acolo unde îţi doreşti!

Dar, că să fiu mai corect faţă de toţi ceilalţi membrii ai acestui forum ... ACESTA este considerat cel mai DE BUN SIMT forum existent in Romania!

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

• Like 2
Link spre post

Contul lui @carson a fost suspendat temporar pt 30 de zile, poate va citi in continuare forumul si va reusi sa se exprime civilizat la reactivarea contului, fara jigniri. Una din principalele reguli ale acestui forum este sa avem respect unii fata de altii indiferent de unde venim si cine suntem, mistoul pe acest forum este sanctionat, insa discutiile le incurajam, chiar si cele in contradictouriu, atata timp cat sunt exprimate in mod civilizat. Multumesc pt intelegere!

Ps: contul a fost suspendat deasemena la cererea acestuia, insa temporar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
Link spre post

E prima data cand aud ca cineva isi alege o masina (sau renunta la a o cumpara) in functie de cum se simte pe forumul dedicat modelului respectiv de automobil.

Au romanii o vorba tare inteleapta care se refera la un vacar, la un sat si ... nu mai continui ca s-ar putea interpreta ca atac la persoana.

Lui Carson ii urez sa aiba norocul extraordinar sa gaseasca masina care sa-l reprezinte si sa se integreze perfect in forumul dedicat acesteia.

• Like 3
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Știe cineva dacă se pot activa și alte funcții în afișajul de bord? M-ar interesa de ex temperatura ulei, presiune exacta roti etc.
    • Salutare, Amortizoarele se inlocuiesc pereche pe axa,asa ca trebuie sa le schimbi pe ambele punte spate. Te sfatuiesc sa pui amortizoare OE sau Monroe.Ambele sunt agreate de Renault.La 4x4,amortizorul are flansa fixa cod 543A06915R, trebuie 2 bucati.Se inlocuiesc cu masina pe elevator sau pe canal.Operatia dureaza in jur de o ora per roata.Se lucreaza sub autovehicul spate si in portbagaj.Atentie la scoaterea arcului de pe amortizorul vechi si montat arc pe amortizorul nou.Trebuie presa si banc de lucru pentru evitarea accidentelor de munca.                                                Service „Bun si Ieftin” nu exista.Ieftin doar la un mecanic care ti le schimba in fata porti ,cu lucru pe genuchi.                   Atentie, dupa inlocuirea amortizoarelor pe axa spate,la 4x4,este recomandat sa se faca geometria rotilor si vei vedea ca sau schimbat valorile fata de cele din fabrica.   Spor la treaba    
    • Salutare! Am o Dacia Duster 2 1.6 SCE 4×4, fabricată în 2018, și am observat că un amortizor de pe puntea spate are scurgere de ulei, deci cel mai probabil este compromis și trebuie înlocuit. Situația curentă: Amortizorul spate prezintă pierderi de ulei/gaz și necesită înlocuire. Întrebări pentru comunitate: Ce coduri OE originale ați folosit sau știți sigur că sunt corecte pentru amortizoarele spate la Duster 2 4×4 (2018)? – Am identificat ca posibil corecte codurile 562107298R și 562103964R; confirmă cineva din experiență? Ce producători aftermarket recomandați pentru amortizoarele spate pe acest model? – Mă interesează experiențe reale legate de fiabilitate și comportament în timp. La schimbarea amortizorului spate, ce alte piese ați înlocuit sau recomandați să fie verificate / schimbate preventiv? – flanșă superioară? – burduf de protecție și tampon de limitare? – bucșe de prindere / șuruburi? – alte elemente specifice punții spate la Duster 2 4×4? Recomandați un service bun și ieftin pentru înlocuirea lor în București? Orice informație din experiență directă este binevenită. Mersi mult!
    • Iar pentru cine doreste atasez si procedura din care au fost date cele doua poze, dar sunt mai multe:
    • Am un bun prieten care lucreaza pentru un producator de transmisii /cutii de viteze, mi-a oferit multe date, cifre si cazuri concrete referitoare la schimbul de ulei, span, uzura componentelor, reclamatii, etc. ..., ceea ce am scris (inclusiv cu bold) ramane valabil. Repet, depinde care este cauza acelui "zgomot deranjant", functie de aceasta se poate schimba si demonta /monta mai putin sau mai mult si sper sa nu ajungi la acele saibe =pozitia 17 (pe care le-ai mentionat si insistat cu ele) pentru ca atunci destul de probabil ca vei mai avea cateva "provocari" (si nevoie de mai multe extrase din Dialogys), iti doresc sa fie ceva simplu si usor de identificat si schimbat, plus ca important poate sa fie asa cum am scris si identificarea cauzei radacina (nu doar "constatarea" si schimbarea componentei defecte). Spor si bafta!
  • Creează nouă...