Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

Salutare,

Eu nu stiu daca pot ajunge, motiv pentru care nici nu m-am inscris pana acum insa exista o mica posibilitate sa se poata, ramane de vazut spre sfarsitul saptamanii urmatoare :)speranta moare ultima

Imi poti spune care este in momentul de fata situatia locurilor de cazare la cele 3 pensiuni? Defapt daca mai sunt camere libere ca restul nu e treaba mea :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Salutare,

Eu nu stiu daca pot ajunge, motiv pentru care nici nu m-am inscris pana acum insa exista o mica posibilitate sa se poata, ramane de vazut spre sfarsitul saptamanii urmatoare :)speranta moare ultima

Imi poti spune care este in momentul de fata situatia locurilor de cazare la cele 3 pensiuni? Defapt daca mai sunt camere libere ca restul nu e treaba mea :)

salut

mai e o camera libera la pepe si o cabana la Hetvezer.

Link spre post

Dragii mei,

am nevoie de ajutorul unuia dintre voi (din Bucuresti)! Tortul pentru eveniment l-am comandat la o cofetarie din zona Titan si eu plec spre Zetea joi seara. cine ma poate ajuta cu ridicarea acestuia vineri la pranz (sau dupa amiaza) si sa il aduca la Zetea vineri seara?

astept pm pe aceasta tema!

merci anticipat!

Link spre post

Dragii mei,

am nevoie de ajutorul unuia dintre voi (din Bucuresti)! Tortul pentru eveniment l-am comandat la o cofetarie din zona Titan si eu plec spre Zetea joi seara. cine ma poate ajuta cu ridicarea acestuia vineri la pranz (sau dupa amiaza) si sa il aduca la Zetea vineri seara?

astept pm pe aceasta tema!

merci anticipat!

S-a lipit cineva pentru tort?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...