Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Salut,

Cand aflam unde ne intalnim, la ce ora, pe scurt programul de vineri, nu de alta, dar sa stiu cum sa imi aranjez cu servicul, vineri, din timp.

Multumesc,

Dan,

Tg Mures

La fiecare intalnire, fiecare a venit dupa cum a putut. Unii au venit de vineri de la pranz,... unii vineri seara... altii sambata dimineata.

Pe scurt, programul incepe de vineri (dupa pranz, cine poate veni)... si nu contine (pt vineri) mai nimic decat primire participanti, schimbari de impresii si un pahar "de vorba".

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In curand vom anunta programul Intalnirii insa, asa cum scria si Daniel, in ziua de vineri nu avem activitati organizate ci doar adunarea participantilor si cina servita de voie...

Activitatile vor incepe sambata dimineata la ora 09.00 dupa micul dejun (08.00). Ii rog pe cei care vor sa vina de sambata dimineata sa fie prezenti la pensiunea Zetevar la ora 08.00.

Link spre post

La fiecare intalnire, fiecare a venit dupa cum a putut. Unii au venit de vineri de la pranz,... unii vineri seara... altii sambata dimineata.

Pe scurt, programul incepe de vineri (dupa pranz, cine poate veni)... si nu contine (pt vineri) mai nimic decat primire participanti, schimbari de impresii si un pahar "de vorba".

Pentru paharul "de vorba" aducem pahare de acasă ?

Link spre post

Pentru paharul "de vorba" aducem pahare de acasă ?

Cu paharele ne poate ajuta pensiunea... si cu "vorba" la fel...

Dar... sigur ca... cine vrea (are posiilitatea) sa-si aduca "vorbele" de-acasa... nu v-a mai "citi" de la pensiune.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...