Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Pentru cei care vor putea sosi in ultima clipa mai sunt in zona pensiuni pentru cazare pe loc?

Din pacate cei care vor sosi in ultima clipa nu au garantat absolut nimic de catre organizatori.

Ba mai mult decat atat nici nu vor putea participa la Concursul cu premii!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu e problema cu participarea la concurs. Ideea e ca daca reusesc sa vin (voi stii doar in ziua respectiva) as incerca sa ma si cazez pe undeva pe o raza de cativa km. Important este sa ne intalnim si sa ne cunoastem. De aceea intrabam daca exista prin zona si alte pensiuni.

Link spre post

Pentru cei care vor putea sosi in ultima clipa mai sunt in zona pensiuni pentru cazare pe loc?

problema nu e de cazare ci pentru materialele participantului la Intalnire. daca nu te inscrii pana la data limita nu putem sa producem si pentru tine materialele din kit-ul participantului si sa pregatim si micile cadouri pe care le-am oferit de fiecare data tuturor participantilor...

Link spre post

dacian are probabil un „ecart” de timp-liber similar cu al meu, care, de asemenea, nu-mi pot planifica pe un orizont mai mare de 1-3 zile timpul.

Şi, probabil, la fel ca şi mine, nu e preocupat de premii şi „acadele”…

Materialele din acel kit al participantului ar putea fi disponibile, cred, şi în format electronic…

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...