Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

Vin acum... dupa 3 luni de la desfarurarea evenimentului si adresez cateva intrebari participantilor...:

1. V-a placut?

2. Cum ati regasit masina dupa acest eveniment?

3. Ati descoperit ceva defectiuni la masina, dupa acest eveniment (defectiuni ce puteau fi cauzate de eveniment)? (aici face exceptie @georgechinezu, stie el din ce motiv!)

4. V-ati mai incumeta la o astfel de iesire?

5. Pentru anotimpul de vara, va mai doriti o desfasurare asemanatoare a evenimentului?

1. Da

2. Masina s-a comportat excelent, doar cauciucurile au fost cauza traectoriilor ondulate de pe traseu.

3. Nu, doar bara din fata e plina de pamant in interior, nu stiu cum a intrat, dar si-a facut el cumva loc.

4. Normal:)

5. Da

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

1. Da

2. S-a comportat excellent, iar anvelopele BFG AT, puse prima oara la treaba mi-au dat o cu totul alta perspectiva despre Duster si offroad.

3. Imediat dupa intalnire avea un zgomot si o bataie cand intra ventilatorul - s-a rezolvat prin spalarea/curatarea ventilatorului de noroiul adunat pe palate. La revizia tehnica am constatat ca o ureche ce proteja unul din suruburile de prindere a basculei stanga era indoit, iar din cauza unui smoc de iarba cu pamant inghesuit intre traversa si galleria de evacuare tamponul (cauciuc de culoare rosie) ce fixeaza galleria de traversa s-a fisurat. Urechea s-a indreptat si tamponul fisurat este inca pe masina pentru ca nu am gasit piesa, dar am facut de atunci 5000 km si nu pare sa sufere in vreun fel.

4. Da

5. Da

Link spre post

1. Da

2. Comportament excelent si un sentiment de mandrie ca am trecut cu bine toate obstacolele intalnite pe drum.

3. La intrare in Bucuresti am constatat un zgomot ciudat pe care inca nu l-am depistat nici pana acum de unde se aude si anume un vajait in turatie mare adica intre 2100 -2500 ture dupa care dispare.

4. Da, bineinteles cu variante de trasee separate.

5. Da

Link spre post
  • 5 months later...
  • 1 year later...

Cu ocazia asta am incercat sa curat pe acolo si am scos cam 2 galeti de noroi de pe brate, de pe langa scut si ce mai e pe acolo si n-am scos inca tot. Sambata asta am program de scos pamantul de pe unde s-a pitulat.

Urme de IND 5... de la Zetea

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...