Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Dragi participanti,

Localitatea unde se va desfasura IND 5 e Sub Cetate (atentie ca mai exista o localitate Subcetate in Harghita!) langa Zetea, jud Harghita.

Eu voi ajunge acolo de vineri ora 11.00. Aveti nr meu de telefon si daca e nevoie nu ezitati sa ma sunati.

Am transmis listele de cazare catre pensiuni si deci puteti merge direct sa va cazati fiecare la pensiunea unde e alocat.

Vineri seara ne putem vedea la un pahar de vorba la Pensiunea Zetevar.

Nu uitati sa va puneti in portbagaj si cizme de cauciuc si pelerine de ploaie! In principiu avem o fereastra de vreme buna sambata insa e bine sa fim pregatiti...

Sa ne vedem cu bine!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu e cazul... e foarte simplu de ajuns: de la Odorheiul Secuiesc (pe drumul spre Gheorghieni) sunt aprox 14 km pana la intrarea in Sub Cetate unde se face la dreapta (chiar inainte de intrarea in sat) spre pensiuni.

Link spre post

GPS

Hetvezer: 46,430359 25,392666

Zetevar: 46,39614058 25,37532806

Desag Vila: 46,424842 25, 396756

Pepe a ramas fara permis!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...