Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a V-a, 7-9 IUNIE 2013

Chestionar de participare  

41 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a V-a a Intalnirii?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 214
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare si... bine v-am regasit! Vin si eu acum cu pozele pe care le-am facut: http://fastupload.rol.ro/fb2e23cdc046ca5e64abca63d6a512ee.html Am sa revin si cu filmulete ce-am facut prin diver

Deschidere inscrieri Intalnire   Dragi Dusteristi, S-au deschis oficial inscrierile pentru participarea la Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania! Perioada: 7-9 iunie 2013 Locatia: "car

@ danielcojocar si @masiu: asteptam filmuletele, ca sunt sigur ca vor fi frumoase...sa avem cu ce sa ne laudam la prieteni, rude, etc:) @ danielcojocar: Nu cred ca e vorba de injuraturi. Nu e vina vo

Posted Images

Dragi participanti,

iata si concursurile si premiile pe care le vom acorda:

A. Cursa pe munte pe baza de road book, in echipe, contratimp, la categoria STANDARD (cu anvelope de sosea).

Premii:

Premiul 1: set de palete badminton+fluturasi 1 set/echipaj plus un set de stopuri led de la KITT pentru echipajul desemnat de catre echipa sa;

Premiul 2: veste Dacia 1 buc/echipaj plus un set de proiectoare de ceata cu led de la KITT pentru echipajul desemnat de catre echipa sa;

Premiul 3: minge de fotbal 1 buc/echipaj plus un set de lumini led pentru usi (care proiecteaza, la deschiderea usilor fata, pe carosabil, emblema Dacia) de la KITT pentru echipajul desemnat de catre echipa sa.

B. Cursa pe munte pe baza de road book, individual, contratimp, la categoria MT/AT (cu anvelope Mud Terrain sau All Terrain).

Premii:

Premiul 1: un set de arcuri si amortizoare IRONMAN

Premiul 2: un scut motor de AL de 6 mm de la Dacia

Premiul 3: un scut diferential de otel de la Okura

C. Cursa tip Trial/Speciala contracronometru pentru participantele conducatoare auto.

Premii:

Premiul 1 : un aparat multifunctional pentru tonifiere musculara;

Premiul 2 : o minge medicinala de 1 kg;

Premiul 3 : un set de gantere pentru gimnastica.

Toti participantii vor primi cate o minge de volei/echipaj.

Succes!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dragi participanti,

iata atasat Regulamentul de participare la IND 5 pe care va rog sa-l cititi si sa il respectati.

Atasat e si declaratia pe proprie raspundere a conducatorului auto pe care va rog sa o printati si sa o aduceti completata si semnata la IND 5.

Declaratie participant 22 buc.pdf

regulament_IND5.pdf

Link spre post

Am vorbit cu danielcojocar si imi spunea ca cei care au harta 2012 pentru igo sa nu se ghideze dupa ea pentru ca are erori. Cei care se ghideaza dupa gps sa foloseasca o harta mai veche. Drumuri bune si sa ne vedem cu bine.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...