Sari la conținut

Postări Recomandate

Antena fixa si o statie 4w cu autosquelch fac o combinatie buna . Cu cate ca stiu destule bune si nebune despre mai toate statiile ( avand legatutra cu ele ) va spun ca antena fixa face bine !

Daca antena are acceasi pozitie calibrarea o data facuta bine nu mai umbli la ea iar al II-lea aspect si foarte important cablul de antena nu se mai rupe , nu incurca si nu-ti arde statia in cazul defectarii !

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Revin cu cateva poze cu Cobra 19DX montata permanent pe masina, ascunsa de ochii pofticiosi, securizata, si totusi la indemana Astept pareri!     Cablul coaxial vine p

Deci

Pai, m-am dus sa le fac! Statie PREZIDENT ( Franta ) model TEDDY. Avantaj dimensiuni reduse, putere cit e nevoie, actiune in functie de relief 10-12 km, calitate buna, manevrabilitate, pozitia de FI

Posted Images

Totdeauna bugetul face recomandarea !

Personal am portabila Turboexplorer cu o antena de 160 cm legate cu un cablu bun . Dupa ce mi-am calibrat antena am obtinut efectul maxim al acestei statii .

Daca doriti o emisie mai puternica puteti ajunge la statii de 100w dar tot din proprie experienta va spun ca intram in repetitoarele statului. Daca aveti cu adevarat nevoie de o asemenea statie sau daca vreti sa beneficiati de siguranta oferita de o statie BETON atunci puneti 1500.00 lei si cumparati "TOP"

Link spre post

Super Ok reportajul , de aceea recomand statie normala care are putere de emisie 4w pentru drumuri de zi cu zi .

Aici vorbind de masini care mai ies si pe coclauri conduse de dragii lor proprietari , va spun ca anumite marci comercializate au putere reglabila , acestea fiind ideale pentru a emite acolo unde nici curentul nu a ajuns ! Nu-i misto sa-l auzi pe cel cu care ai venit ca a ratat drumul si este pe partea gresita ?

Link spre post

Am remarcat limbajul diplomatic al d-lui director executiv: ' nu le putem face nimica '

Io as avea citeva sfaturi...cum sa-mi cheltuie taxele si impozitele si altele...ce mi-ar putea face!

Remarc cea mai aplicata metoda de la noi. de ' prevenire '; iesitul in strada si dat amenzi, ' ustiuratoare ',

Link spre post

referitor la statii,eu am o cobra de 4w cred ca a fost cam 350 ron si o antena avanti(cca 150mm-160mm) de 150 ron.

pentru banii care i-am dat sunt foarte multumit,i-mi asigura o receptie si emisie foarte buna pe o raza de 6-7km ceea ce e mai mult decat destul

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...