Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Revin cu cateva poze cu Cobra 19DX montata permanent pe masina, ascunsa de ochii pofticiosi, securizata, si totusi la indemana Astept pareri!     Cablul coaxial vine p

Deci

Pai, m-am dus sa le fac! Statie PREZIDENT ( Franta ) model TEDDY. Avantaj dimensiuni reduse, putere cit e nevoie, actiune in functie de relief 10-12 km, calitate buna, manevrabilitate, pozitia de FI

Posted Images

Deocamdata, am imprumutat una (vezi foto) strict pt IND7, luna viitoare m-am hotarat sa iau "Hoffman H225", cica ar fi buna raportata la pret (cam pe la 250-270 lei). Parerea mea e sa nu bagi bani prea multi intr-o statie, degeaba bate la 30-40km, pana ajungi acolo se schimba situatia in trafic - parerea mea.

Si ca sa nu fiu complet off-topic, AMR8 ;) - de la IND3 Horezu

prezentare H225

oferta

post-1243-0-20359400-1402524983_thumb.jpg

post-1243-0-67257500-1402525026_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ne poate recomanda cineva un tip anume de statie cu un raport bun calitate pret ?

Cat despre utilitate, numai cand esti intr-o situatie limita iti dai seama de valoarea ei...

Subscriu. Sunt si eu interesat.

Link spre post

Ne poate recomanda cineva un tip anume de statie cu un raport bun calitate pret ?

Cat despre utilitate, numai cand esti intr-o situatie limita iti dai seama de valoarea ei...

Subscriu. Sunt si eu interesat.

Posturile v-au fost mutate aici pentru a nu polua topicul IND7! Cautati de la-nceput si poate va veti decide

Exista AICI cineva care si vinde... cu 200 ron

Link spre post

Eu mi-am luat asta (mai mult pentru IND). Nu m-a interesat prea mult subiectul (traiasca detectorul si blizz-urile), asa ca nu ma pricep foarte bine, dar cat am testat-o pana acum bate cam la 4-5 km. Oricum, am vrut o antena cat mai scurta (urasc antenele alea nesfarsite, desi stiu ca-s mai eficiente) si o statie + antena cat mai ieftine.

Link spre post

Eu mi-am luat asta (mai mult pentru IND). Nu m-a interesat prea mult subiectul (traiasca detectorul si blizz-urile), asa ca nu ma pricep foarte bine, dar cat am testat-o pana acum bate cam la 4-5 km. Oricum, am vrut o antena cat mai scurta (urasc antenele alea nesfarsite, desi stiu ca-s mai eficiente) si o statie + antena cat mai ieftine.

Antena slabuta, sunt si alte modele scurte, dar eficiente, vezi Avanti, Midland, etc ..

Link spre post

Tot pentru intalnirile noastre si IND-uri voi lua si eu o statie ieftina. In cei 22 de ani de cand conduc n-am luat nicio amenda pentru viteza.

Din cate am studiat doar modelele mai scumpe au conectori pentru casti. TTi-560 e destul de mica dar tot nu "vad" unde as putea-o monta in Duster. Ideal ar fi ca, odata montata, acolo sa ramana dar in felul asta te-ai asigurat de "vizitarea" masinii si furtul statiei. Mai mult, antena nu poate ramane in permanenta fixata pe plafon, va dispare in prima noapte. In concluzie, statia e utila la drumuri lungi, la "dustereala" prin coclauri dar nu si la mersul de acasa la munca si inapoi (prin oras). Pentru 7-8 utilizari efective intr-un an, nu merita de investit prea mult in ea. Parerea mea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...