Sari la conținut

Postări Recomandate

Diferenta dintre ALAN Multi 42 si ALAN Multi 52 este destul de simpla...

Din cate stiu eu sunt identice! Diferenta intre ele este ca ALAN 42 are in pachet antena mica, cartusul pentru 6 baterii AA, cartusul pentru 8 acumulatori de 1.2V, husa pentru statie (si cartus de baterii) si alimentator pentru a incarca acumulatorii. Toate aceste lucruri nu exista in pachetul lui ALAN 52

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Revin cu cateva poze cu Cobra 19DX montata permanent pe masina, ascunsa de ochii pofticiosi, securizata, si totusi la indemana Astept pareri!     Cablul coaxial vine p

Deci

Pai, m-am dus sa le fac! Statie PREZIDENT ( Franta ) model TEDDY. Avantaj dimensiuni reduse, putere cit e nevoie, actiune in functie de relief 10-12 km, calitate buna, manevrabilitate, pozitia de FI

Posted Images

Salutare,

A sosit azi si statia mea, o Cobra 19DX cu antena HGA1000, prinsa la ceva oferta de blackfriday - 260RON.

Acuma nu stiu cat de mare a fost oferta, dar sunt destul de multumit de statie.

Adus acasa, montat in 10 min, stat cam 30 de min sa ma prind cum e cu gain si squelch pana am dat de un "colega" din Domnesti care tot cerea un test de receptie ( Cred ca si el facea acelasi lucru ca mine :) ). Din Rosu-Chiajna m-am inteles perfect cu omul - pe drept sunt cam 10km.

Canalul ala 22 pe care mi l-a recomandat toata lumea ca ar fi cu informatii utile despre trafic, radare samd, e o mare caterinca de autobazisti. Mai mult injuraturi si boschetareala... Am stat la o tigara asa sa vad ce si cum se discuta. Acum inteleg de ce colegii cu copii vor casti! :)))

Link spre post

Ma asteptam sa vad un bord de Duster :)) dar si de Opel merge ;)

Mai observ ca Alan 42/52 sunt foarte similare intre ele, arata oarecum identic. La pret iar sunt oarecum identice, cu toate ca ma asteptam ca 52-ul sa fie mai scump ca 42-ul, nu invers,

Poza e de pe masina mea.... aia de oras :blush:

52-ul este de fapt un 42 castrat ....zicea @danielcojocar care e diferenta.

42 ptr mine este statia perfecta. O folosesc cu o antena Sirio ML145 Cu magnet de 90mm diametru. Nu e un monstru legat de raza care o acopar, dar inca nu m-am simtit limitat, e suficienta. O pot muta de pe o masina in cealalta in 2-3 minute fara efort...

Editat de kidu79
Link spre post

Cu spatiul public asta e baiul, multi inteleg ca daca e public este al meu si fak ce vreau, nu ma uit nici in stnga nici in dreapta daca deranjez cumva inainte ' ca doar am drepu' ! Daca i se atrage cumva atentia inca el este suparat! Generatii, in citeva generatii se vor rezolva toate lipsurile celor 7 ani de acasa.

Solutie nu exista, eventual varianta cu castile.

Link spre post

O varianta inca tanara este si waze pe android :)

Waze este si pe iOS.

Este cea mai buna aplicatie de navi la ora actuala.

In Bucuresti, de exemplu, a avut un maxim de aprox 1000 de utilizatori conectati in acelasi timp. Si cam asa functioneaza, cu cat sunt mai multi conectati, cu atat ruteaza mai eficient.

In Paris au inregistrat si 12000 de conectari simultane. La noi e traficul ultra-lejer fata de Paris.

Insa nu sunt multi care participa activ la comunitatea Waze. Doar se uita pe traseu si aia ai. Eu am raportat filtru de politie cu militianul langa mine care imi verifica actele. M-a si intrebat "ne-ai parat repede pe waze acolo?!" :)) Stiu si ei...

Link spre post

Eu il folosesc in oras pt. alegere ruta ( sau ora la care plec :D) si intre orase pentru radare, desi intr-o dimineata m-a scapat de un radar in oras in drum spre munca. Statia CB in oras (cel putin in Timisoara) nu are utilitate, iar pe drum, uneori n-am nervi sa-i aud pe cei care isi varsa oful pt. o chestie sau alta.

CB-ul pentru mine a devenit doar mijloc de comunicare in offroad si chiar si acolo prefer PMR-urile ca sunt mai usor de manevrat, dar dezavantajul e ca PMR-uri nu au toti cei care vin la o ieseala, pe cand CB-uri cam are toata lumea.

Editat de vsebas
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...