Sari la conținut

Postări Recomandate

Cu antena aia montata permanent pe masina nu e ascunsa deloc de ochii pofticiosi :)

Antena, nu. Ea e doar securizata :)

Acuma, nu cred ca se mai sparg ziua masini prin parcari pentru casetofoane sau statii.

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Revin cu cateva poze cu Cobra 19DX montata permanent pe masina, ascunsa de ochii pofticiosi, securizata, si totusi la indemana Astept pareri!     Cablul coaxial vine p

Deci

Pai, m-am dus sa le fac! Statie PREZIDENT ( Franta ) model TEDDY. Avantaj dimensiuni reduse, putere cit e nevoie, actiune in functie de relief 10-12 km, calitate buna, manevrabilitate, pozitia de FI

Posted Images

Faina lucratura! Bravo.

Observatiile mele:

- io as fi coborit cablul pe dupa chederul tocului usii ( doar pus fara fixare sta foarte bine ) pina pe mijlocul pragului unde e chederul innadit si acolo as fi facut intrarea direct sub pres fara sa incurce.

- io prefer statia la indemina, butoanele, citeodata trebuie sa ai acces la butoane, sa reglezi brum-ul prin localitati, mai ales acuma cu lampioanele. La fil cind ai iesit din localitate poti sa-i dai drumul sa prinzi la distanta mai mare. Pozitia pe filtru poate taia citeodata informatii utile

- in aceasta pozitie statia este predispusa la intilnirea cu pantofii celor din spate

- microfonul pe cotiera este intr-o pozitie care nu a la-ndemina...e drept ca la drum lung mergi cu ea atirnata pe genunchiul drept daca vrei sa-l ai operativ. Dar inevitabil se va intilni cu cotul tau.

Drumuri bune Colegu'!

Link spre post

Ah...am uitat, intrarea cablului de antena trebuie sa fie neaparat dinspre JOS in SUS deoarece , in caz contrar toata apa de ploaie care se va prelinge pe cablu va curge in habitaclu.

Link spre post

E amperajul destul de mare cat sa alimenteze corect. Nu e nevoie direct de la baterie.

Eu ma gandeam sa trag direct de la baterie pentru ca la bricheta am deja incarcatorul de telefon si gps-ul. Nu sunt consumatori, dar pentru al treilea mi-ar trebui sa cumpar o tripla si sa o montez undeva in masina si cum nu prea am unde, vreau sa evit sa incarc habitaclu cu tot felul de cabluri, prize etc.

Link spre post

Faina lucratura! Bravo.

Observatiile mele:

- io as fi coborit cablul pe dupa chederul tocului usii ( doar pus fara fixare sta foarte bine ) pina pe mijlocul pragului unde e chederul innadit si acolo as fi facut intrarea direct sub pres fara sa incurce.

- io prefer statia la indemina, butoanele, citeodata trebuie sa ai acces la butoane, sa reglezi brum-ul prin localitati, mai ales acuma cu lampioanele. La fil cind ai iesit din localitate poti sa-i dai drumul sa prinzi la distanta mai mare. Pozitia pe filtru poate taia citeodata informatii utile

- in aceasta pozitie statia este predispusa la intilnirea cu pantofii celor din spate

- microfonul pe cotiera este intr-o pozitie care nu a la-ndemina...e drept ca la drum lung mergi cu ea atirnata pe genunchiul drept daca vrei sa-l ai operativ. Dar inevitabil se va intilni cu cotul tau.

Drumuri bune Colegu'!

Multumesc, Colegu', pentru feedback! :))

1. Foarte frumos bracul! Eu am un malamut de alaska, care nu e tocmai fan plimbari cu masina. Inca o asociaza cu mersul la veterinar. :))

2. Cablul coaxial al antenei - Da, foarte buna ideea ta. In caz ca voi schimba vreodata antena, asa o sa-l trag. Pana una-alta, il las asa, pentru ca nu intra nicio picatura de apa la interior. Cred ca e noroc, cum cade chederul pe cablu. (Am testat pe zapada care se topeste + ploaia de aseara din Bucuresti)

3. Butoanele le-am invatat pe dinafara, squelch-volume etc. pozitia si sensul lor de min-max. Nu e asa complexa. Intind mana sub scaun si o manevrez destul de usor. Aici nu am o problema. Iar canalul sta pe 22 de obicei, daca am nevoie de altul.. numar 21, 20, 19.. :)

4. Microfonul este foarte la indemana pentru mine, este la 10 cm de mana mea dreapta in pozitia uzuala de condus. In plus, cotiera are suprafata de sprijin glisanta 5cm si cand nu folosesc statia, o tin putin deasupra microfonului, ca sa nu il vad/ating. Niciodata nu se atinge de cotul meu sau al pasagerului.

5. Statia sta destul de sus, si de in fata comparativ cu sezutul, deci cei din spate nu prea au cum sa ajunga cu picioarele la ea. Asta a fost si temerea mea, dar am testat, masurat, si e ok. Daca va merge cineva cu mine in masina care poarta peste 49-50 la pantof, va sta in stanga! :))

Link spre post

Eu ma gandeam sa trag direct de la baterie pentru ca la bricheta am deja incarcatorul de telefon si gps-ul. Nu sunt consumatori, dar pentru al treilea mi-ar trebui sa cumpar o tripla si sa o montez undeva in masina si cum nu prea am unde, vreau sa evit sa incarc habitaclu cu tot felul de cabluri, prize etc.

Daca vrei, o poti alimenta direct de la priza, fara sa o tii ocupata. Cu putina indemanare si o ora libera:

1. cumperi o priza de la ceva reprezentanta Dacia la fel ca cea de pe masina.

2. Scoti capacul acela care acopera consola centrala

3. Pui priza suplimentara cablata in paralel cu cea pe care o ai, si o lasi in spatele capacului, unde aduci si alimentarea statiei.

4. Voila! Ai priza separata pentru ea, mascata, si priza masinii libera. Fara adaptoare si chinezarii in masina. Recomand o siguranta suplimentara pe cablul + de la priza suplimentara!!!

Link spre post
  • 5 months later...

Salut! De azi sunt posesorul unei statii TTI 550 (cu auto squelch) impreuna cu o antena Miland ML145 cu baza magnetica de 120(cred ca este tot Midland. Statia are dimensiuni reduse, auto squelch-ul merge de minune in oras(am apucat sa o folosesc foarte putin) iar ca pret, undeva la 250 de lei. Antena a costat 150 de lei impreuna cu baza magnetica(redusa de la 200 de lei, super oferta la emag(nu le fac reclama)) si impreuna cu statia chiar fac treaba buna. Vineri ii fac oficial botezul, pentru ca vin la bucuresti. Antena imi place ca este foarte flexibila, o pot curba sa intre in portbagaj destul de lejer. Momenan nu am pareri contra, completez dupa drumul de Bucuresti.

totusi am un argument contra. citind pe forumurile de specialtate, am

descoperit ca statia pe care o am este una dintre cele mai populare, doar ca participi la o loterie cand o cumperi. eu am tras lozul prost, deoarce a vizitat deja electronistul, care mi-a spus ca a mesterit destul de mult la ea, pentru ca a avut defect din fabricatie.

in rest, supr multumit de achizita facuta.

achizitiie urmatoare vor fi o protetie suplimentara de cauciuc pentru padul

magnetic, si o priza tripla pentru bricheta(sa pot baga si statia, si detectorul, si telefonul:)) )

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Da, așa scrie pe site-ul lor: BATERIE 12V L3 EFB 70AH 720A - 7711575175.
    • Din pacate au mai fost inadvertente intre codurile si caracteristicile componentelor oferite de unii vanzatori de piese auto. Pe langa codul OE verifica totusi daca este EFB (asta e important pentru S&S) si apoi daca este si de 70Ah 720A. Chiar daca pot sa scriu /codez doar in cateva minute via diagnoza eu am preferat totusi sa iau acumulatorul cu aceleasi caracteristici.
    • Mulțumesc pentru confirmare, o să merg pe codul 7711575175 (acumulatorul este cel din primul rezultat Google, de pe site-ul piese.rada****.ro, la 653,11 lei - ăștia au fost cei care mi-au zis că nu e potrivit pentru mașina mea). De aceea vroiam sa merg pe acumulator identic cu ce este acum pe mașină, ca să nu mai am treabă și cu codatul celui nou.
    • Pentru masina din profilul tau Duster 1.33 TCe 150cp an fabricație 2020 (evident cu S&S) producatorul Dacia ofera codul OE 7711575175 si este 70Ah 720A EFB (pentru S&S), vezi si atasat. Pe masina mea (tot cu S&S) bateria de prim montaj (cu alt cod OE) are aceleasi caracteristici L3 EFB 70Ah 720A, dupa aprox 8 ani am inlocuit-o tot cu una EFB 70Ah 720A dar Motrio (Rombat nu mai avea asa ceva) si pana acum sunt multumit cu ea. Daca doresti alt producator de acumulatori este greu sa gasesti una exact ca cea de prim montaj, dar poti sa gasesti de ex cu 760A, vezi si discutiile anterioare din acest topic (inclusiv despre scriere /codare sau nu in softul masinii) , iar alegerea acumulatorului pana la urma depinde si de tine.
    • Da, și nu am găsit.
  • Creează nouă...