Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Revin cu cateva poze cu Cobra 19DX montata permanent pe masina, ascunsa de ochii pofticiosi, securizata, si totusi la indemana Astept pareri!     Cablul coaxial vine p

Deci

Pai, m-am dus sa le fac! Statie PREZIDENT ( Franta ) model TEDDY. Avantaj dimensiuni reduse, putere cit e nevoie, actiune in functie de relief 10-12 km, calitate buna, manevrabilitate, pozitia de FI

Posted Images

Acuma observ intrebarea cu castile....nu prea am auzit de asemenea variante.

Statia este linistitoare pentru ambientul din masina...nimeni nu mai scoate o vorba!

Citeodata, pe drumurile noastre mai auzi si limbaj XXX dar asa-s unii, dai un semnal si revin in topic!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@ ISZY56, el cred ca s-a gandit la faptul ca merge si cu copiii in masina (si e mai bine sa nu auda toata prostiile spune de cei cu bascule).

Sunt unele statii care au iesire jack si acolo se introduce casca.

O vreme m-am documentat si eu despre statii (pana la urma am renuntat). Am inteles ca in CB conteaza lungimea antenei, cu cat mai lunga cu atat distanta de emisie/receptionare este mai mare. Antena sub 1 m cred ca max 5-7 km, antena peste 1 m (1,20, 1,45 si peste) undeva la max 12-15 km (in functie de conditii).

Multi ca si antena recomanda Sirio ML 145 cu talpa magnetica Sirio Mag 145. Poti sa te uiti si la antenele din gama Sirio Turbo sau CBL 868.

Link spre post

Alan multi 42 este un best seller. Pe asta am pus si eu ochii , numai ca eu doresc un montaj ceva mai ingrijit. Mai intai o montez cum vreau eu si pe urma calibrez. Un mare avanjat e portabilitatea ei, bine de stiut ca pentru alta masina iti trebuie alta antena.

Link spre post

Lungimea antenei influenteaza raza de actiune.

Insa: degeaba bate statia ta 50 de km deoarece te aude toata lumea dar tu nu poti sa-i auzi ( ei au antene mai scurte ).

Interesul direct este pentru urmatorii 10-15 km, daca ai raspuns de acolo cu raza repondentului deja aveti o arie scanata de 45 de km, la o viteza medie in RO de 60 la ora asta inseamna 30 de minute de trafic in care se schimba multe, se intoarce MCV-ul cu fata invers etc. etc. adica informatia nu prea mai are sens.

La lungimea antenei mai tineti cont si de ganguri, garaje cu etaj etc., daca ai antena lunga trebuie mereu sa o demontezi.

Montaj la Duster...nu prea gasesti o pozitie adecvata in consecinta si la MCV si la Duster calatorim cu microfoanele atirnate pe genunchi. La Ducato avem statia pe bord si suportul de microfon este mai la indemina.

Din aceleasi motive nu am vrut sa sparg, tai, gauresc interiorul Dusterului. Cine stie ce statii mai apar, cit ne mai lasa regulamentele, cit mai calatorim in conditii atit de vitrege ( pardon punctul asta cade ).

Si un pic de of topic:

Azi m-am destrabalat pe cei 46 de km de autostrada, mult hulita intre Cimpia Turzii si Gilau. Oare cineva a facut o statistica cu cit au scazut evenimentele rutiere pe aceasta ruta de cind s-a dat in folosinta autostrada?

Link spre post

Alan multi 42 este un best seller. Pe asta am pus si eu ochii , numai ca eu doresc un montaj ceva mai ingrijit. Mai intai o montez cum vreau eu si pe urma calibrez. Un mare avanjat e portabilitatea ei, bine de stiut ca pentru alta masina iti trebuie alta antena.

Da este o marca apreciata.

Statia noua vine calibrata ( emisia trasa in banda ) din fabrica nu ai ce s-o calibrezi. Ea se decalibreaza in timpul functionarii 1-2 ani.

Ultima fraza nu am inteles-o.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...