Sari la conținut

Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 617
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din 2011 pana acum, nimic neasteptat. doar surprize placute. 222222 km pe 12 mai.

5 pe linie norocosi, ca la facultate! )) In 5 ani fara cateva luni...     Sent from my iPhone using Tapatalk

Si eu am rotunjit vineri la inceputul weekendului ce a trecut Si mai mult... Duminica am prins si suma frumoasa Si inca n-avem un an

Posted Images

Salutare. am 42.000 km fara probleme eva . Am sesizat un zgomot mai bine zis o scartaiala ca si cum ar atinge ceva la aeroterma, zgomot care se aude si cind functioneaza aeroterma si cind e oprita, credeam ca atinge ventilatorul in filtru de polen, l-am scos am dat drumul la aeroterma la maxim si am lasato sa functioneze tot asa se aude il pun la loc tot asa se aude ca si cum ar atinge o lamela elastica la spitele unei biciclete in mers si ma enerveaza rau. A mai patit vreun coleg asa ceva si daca da care e rezolvarea. Am mai citit pe aici ca e posibil sa fi intrat frunze sau alte corpuri straine insa am verificat asta cu filtru scos si nu arunca nimic afara. Se poate demonta la duster 1,5 diesel 2014 aeroterma fara sa demontezi bordul? Astept sfaturi de la cunoscatori ai problemei. Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

La 3 ani si jumatate am ajuns si eu sa verific daca merg toate segmentele la kilometraj din mers. S-a nimerit si ora frumoasa.

post-1502-0-39185300-1434917220_thumb.jpg

Editat de afaco
  • Like 5
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak locked this topic
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...