Sari la conținut

Postări Recomandate

Consum Duster

Probabil ca s-a scris suficient dar un consum de 10-12% este MARE pentru aceasta capacitate. Prin comparatii cu alte acarete similare ba chiar mai puternice Duster-ul sta prost la acest capitol . Voi incerca o remapare in acest sens si voi reveni cu date , impresii ...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Consum Duster

Probabil ca s-a scris suficient dar un consum de 10-12% este MARE pentru aceasta capacitate. Prin comparatii cu alte acarete similare ba chiar mai puternice Duster-ul sta prost la acest capitol . Voi incerca o remapare in acest sens si voi reveni cu date , impresii ...

Este mare consumul pentru ca nu ai duster, dar dacă ai te obișnuiești, dacă nu, nu.....

Tracțiunea integrală, volumul mărit al mașinii, garda la sol mai mare și mărimea cauciucurilor sunt principalele cauze,

însă am văzut cazuri în care un renault clio 1,6 benzină, să consume vara 10,6 %, deci despre ce vorbim ?

Cei mai mulți de pe acest forum sunt sinceri și postează consumurile reale și nu pe cele aproximative sau imaginare...

Sunt foarte puține forumuri auto care să posede atâtea informații despre un model de mașină și actualizate; cele mai multe din ele au informații vechi de câțiva ani.

Dacă dai o căutare de google despre un anumit model auto, cele mai multe informații sunt de vânzări și nu forumuri, așa că aici măcar cunoști informația aproape în timp real. Este adevărat că acest lucru poate să-l streseze pe producător și pe unitățile de service autorizate, dar asta este o altă problemă.

Până una alta, cred că este cel mai complet și actualizat forum auto dedicat, pe un anumit model, așa că nu mai pierde timpul și cumpără-ți un duster, ca să poți să ai o interacțiune adevărată cu acest forum :hug: .

Faptul că pentru alte mărci auto nu găsim atâtea informații ca pe acest forum este și din cauză că acei posesori de mașini, sau cei mai mulți, nu sunt familiarizați cu acest gen de relaționare sau nu-i interesează, pentru că zic ei, au cele mai bune mașini.

Așteptăm să ne anunți la ce variantă te-ai hotărât, curaj :frantics::flowers: .

Link spre post

Cred ca, in cele din urma, cand vorbim de consum nu ne putem referi strict la performantele masinii, deoarece consumul nu este doar o chestiune tehnica a unui motor ci si una de personalitate a utilizatorului si, nu in ultimul rand, una de configuratie a drumului parcurs.

Cred ca atunci cand se dau consumuri in fisele tehnice acestea sunt doar cifre orientative si posibil de atins in conditii oarecum ideale. Asa cum invatam noi la fizica si chimie prin scoala si ni se atragea atentia ca teoriile expuse sunt valabile doar in vid.

In alta ordine de idei cred ca aceeasi masina cu doi soferi poate scoate consumuri diferite, de asemenea o masina cu acelasi sofer pe acelasi traseu poate avea consumuri diferite. Astfel, cu dusterul meu benzinar 4x4 am avut consumuri intre 6,2 si 17 l%.

Consumul nu este,deci, al masinii ci al ansamblului om-masina in anumite conditii de drum.

Daca se vorbeste de un consum de 10-12%, acesta nu poate fi analizat daca nu se cunosc conditiile de drum. Poate ca ar fi bine sa cunoastem si amanuntele din spatele raportarilor pentru a nu fi indusi in eroare.

PS Din cate stiu @Mircea csg are deja duster cu care trage BMW-uri :)

Link spre post

Domnu'!!

Aveti rabdare un pic pana sa incepeti cu pietre .

Am Duster , stiu mai bine cu ce se mananca 4x4 decat multi , ma ocup de fiare , am si Logan ca-n poza , nu bat campii cu consumuri fixe ca bate sau nu vantu' cand am facut consum-ul respectiv ... Sfatul meu este sa vedem daca nu cumva putem scade acest consum ... cumva... ?

Pareri ?

Link spre post

Si Toyote!

Cred ca, in cele din urma, cand vorbim de consum nu ne putem referi strict la performantele masinii, deoarece consumul nu este doar o chestiune tehnica a unui motor ci si una de personalitate a utilizatorului si, nu in ultimul rand, una de configuratie a drumului parcurs.

Cred ca atunci cand se dau consumuri in fisele tehnice acestea sunt doar cifre orientative si posibil de atins in conditii oarecum ideale. Asa cum invatam noi la fizica si chimie prin scoala si ni se atragea atentia ca teoriile expuse sunt valabile doar in vid.

In alta ordine de idei cred ca aceeasi masina cu doi soferi poate scoate consumuri diferite, de asemenea o masina cu acelasi sofer pe acelasi traseu poate avea consumuri diferite. Astfel, cu dusterul meu benzinar 4x4 am avut consumuri intre 6,2 si 17 l%.

Consumul nu este,deci, al masinii ci al ansamblului om-masina in anumite conditii de drum.

Daca se vorbeste de un consum de 10-12%, acesta nu poate fi analizat daca nu se cunosc conditiile de drum. Poate ca ar fi bine sa cunoastem si amanuntele din spatele raportarilor pentru a nu fi indusi in eroare.

PS Din cate stiu @Mircea csg are deja duster cu care trage BMW-uri :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...