Sari la conținut

Postări Recomandate

Pentru nemuritorul: la benzina am 7 in afara (aproximativ), 10 in oras si spre 12 in off.

In functie de stilul de condus cei 7 din afara pot sa fie 6.8 sau 7.5 (conduc in limite legale), in oras poate merge spre 10,5 (iarna putin peste 11) iar in off cred ca poate sa urce la cer numai ca nu prea merg prin noroaie mari sau in conditii deosebit de dificile.

Acum am pe CB media de 9,2 cam 70% in oras.

Merg 4x2 in general, pe auto in cazul drumurilor in off neasfaltate si ude sau usor alunecoase (piatra, iarba uda, etc) iar 4x4 in conditii dificile (urcari pe drumuri cu noroi adanc etc) unde folosesc vit I-a si a II-a.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

Buna ziua. As avea o intrebare. Cum se comporta la viteze mai mari? adica140-170...este mai silentios decat Loganul ph2? Eu am in prezent un logan ph2 pe benzina si sunt suparat pe consum. 10-11 in Timisoara. La stabilitate sta mai bine pe sosea ca Loganul? Multumesc.

Link spre post

Silentiozitate la viteze peste 130km/h nu mi s-a parut sa existe cu alte cuvinte este destul de zgomotos dar parca nu la fel de zgomotos ca loganul ph1 1.5 dci din 2006 pe care l-am avut :) Rescunosc si faptul ca rar am depasit 130km/h si atunci pentru intervale scurte de timp/distanta mica.

Personal mi se pare mai instabil decat loganul ph1 1.5 dci de care ziceam si mai sus si pun asta pe seama faptului ca este mai inalt si cu aerodinamicitate de casa batraneasca pe roti.

Despre consum: masina din semnatura(diesel) abea acum a reusit sa scoata un consum putin sub 10% in Bucuresti pe ultimii 110km (mai exact 9.6 %) DAR s-a nimerit sa fie ceva mai lejer traficul pe traseul pe care il urmez zilnic. Cat a fost mai aglomerat(si putin mai rece afara o perioada) adica din februarie cand am cumparat-o pana acum consumul meu era de 10-11 % in Bucuresti fara sa ma dau la ea, fara offroad sau altceva.

Link spre post

Pentru nemuritorul: la benzina am 7 in afara (aproximativ), 10 in oras si spre 12 in off.

In functie de stilul de condus cei 7 din afara pot sa fie 6.8 sau 7.5 (conduc in limite legale), in oras poate merge spre 10,5 (iarna putin peste 11) iar in off cred ca poate sa urce la cer numai ca nu prea merg prin noroaie mari sau in conditii deosebit de dificile.

Acum am pe CB media de 9,2 cam 70% in oras.

Merg 4x2 in general, pe auto in cazul drumurilor in off neasfaltate si ude sau usor alunecoase (piatra, iarba uda, etc) iar 4x4 in conditii dificile (urcari pe drumuri cu noroi adanc etc) unde folosesc vit I-a si a II-a.

7 cred ca am daca merg cu 70km/h !!! normal la un 90-100, sub 8 nu vrea!! in oras nu discut, acum am un consum de 11% toti cei 250 de km facut dimineata la ora 8:00 cu intoarcere la ora 17:00 fix cand e cea mai mare aglomeratie!

gpl-ul imi face cu ochiul sincer!

Link spre post

hai sa va mai zic un secret: daca o sa verificati cu gps-ul o sa vedeti ca atat viteza cat si nr de km parcursi inregistrati de bord (implicit si de CB) sunt "umflati" cu aprox 5%! deci, daca adaugati 5% la consumul inregistrat de CB o sa mai creasca putintel.

Eu am acum pe masina anvelopele de iarna care sunt pe 70 si datorita acestui fapt acum kilometrajul si vitezometrul indica exact ce indica si gps-ul.

in aceste conditii, la 90 km/h (reali), in afara localitatii, am un consum de benzina de 8,5 l/100 km si in oras am undeva in jur de 12 l/100 km!

gpl-ul ma ajuta enorm sa nu bag mana prea afund in buzunar!

la 100.000 km parcursi voi economisi cel putin 25-26.000 lei!

Link spre post

am o propunere economica, pentru productia mondiala auto,

sa fie interzise benzina si motoarele pe benzina pentru ca sunt neeconomice,

aduc numai paguba,

nu imi dau seama de ce se mai fabrica, daca sunt asa de proaste, din toate punctele de vedere..........................

Link spre post

hai sa va mai zic un secret: daca o sa verificati cu gps-ul o sa vedeti ca atat viteza cat si nr de km parcursi inregistrati de bord (implicit si de CB) sunt "umflati" cu aprox 5%! deci, daca adaugati 5% la consumul inregistrat de CB o sa mai creasca putintel.

Eu am acum pe masina anvelopele de iarna care sunt pe 70 si datorita acestui fapt acum kilometrajul si vitezometrul indica exact ce indica si gps-ul.

in aceste conditii, la 90 km/h (reali), in afara localitatii, am un consum de benzina de 8,5 l/100 km si in oras am undeva in jur de 12 l/100 km!

gpl-ul ma ajuta enorm sa nu bag mana prea afund in buzunar!

la 100.000 km parcursi voi economisi cel putin 25-26.000 lei!

De viteza ai dreptate este mai mare cu 5-8% pe TdB fata de real dar la kilometraj inregistrat este exact pe dos...

Fa o proba pe acelasi traseu cu o alta masina fie ea si Logan si-o sa te lamuresti. :hairy:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...