Sari la conținut

Postări Recomandate

eu am comparat MCV-ul cu Dusterul. incomparabil, pe curbe, MCV-ul sta mai bine.MCV-ul este muuult mai echilibrat decit Loganul sedan (care este infect la stabilitate).

am mers cu ambele variante de Duster: 4x4 si 4x2. 4x2 ridica roata la curbe! 4x4 este mai stabil decit 4x2 si este foarte stabil pentru un SUV.

totusi, o chestiune de fizica (lasind la o parte experienta personala): MCV-ul are o garda de maxim 15 cm, dusterul de circa 22 cm. eu nu vad 7cm diferenta in ecartament. nu mai pun la socoteala inaltimea caroseriei si faptul ca toate elemente de interior sint mai sus decit intr-un MCV.

@Tudor: la hummer, avem niste gume de 37x12.5, care in metric se traduc ca 318x148 - o latime de circa 31.5 cm pe guma!!!. masina are un ecartament de 2.2m si un ampatament de 3m, in timp ce inaltimea este de 2m. deci este mai lata decit inalta. asa ca o comparatie cu dacia 1300, asa cum ai spus mai sus, nu are logica.

cum adica ridica roata la curbe?....pai ce e masina de curse sa iei curbele cu asemenea viteza incat sa ridice roata?....stabilitatea e excelenta atata timp cat nu uiti ca nu esti cu bmwu'
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 985
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Asta cu roata de rezerva e ok! N-am mai auzit-o... Si nici lichidul de parbriz nu e necesar, restul daca sunt pe min, e ok! Plinul niciodata, doar cate 50 de lei o data la pompa. Si economisesti cred

Desi ce ai scris mi se pare o ironie ieftina si gratuita, o sa-ti dau cateva motive - de la primele alimentari mi s-a parut ca am un consum real mai mare decat cel afisat pe CB, tinand evidenta reala

Roata si scaunele care nu sunt folosite. Si torpedoul sa fie gol

Posted Images

cum adica ridica roata la curbe?....pai ce e masina de curse sa iei curbele cu asemenea viteza incat sa ridice roata?....stabilitatea e excelenta atata timp cat nu uiti ca nu esti cu bmwu'

cind imi iau o masina, vreau sa vad pe ce ma pot baza. din fericire stiu ce sa fac si mai ales, sa nu fac cu ea.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...