Sari la conținut

Cu ce anvelope a venit echipat Dusterul tau?

Cu ce anvelope a venit echipat Duster-ul tau?  

125 membri au votat

1. 1. Cu ce anvelope a venit echipat Duster-ul tau?

• 1.Michelin
      41
    • 2.Continental
      83
    • 3.Altele - specifica marca (reply)
      1

Postări Recomandate

A mea a venit cu Michelin. Le-am dat jos de la dealer (mi-am pus Nokian WR SUV 3 cu care o sa merg tot anul).

Michelin-urile vreau sa le vand, au doar 3 km rulati (atat avea masina cand am luat-o de la dealer). O sa fac un topic la Bursa cu ele; daca e cineva interesat sa imi dea un mesaj. :D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salut, al meu (SH) a venit echipat cu Nokian Rotiiva AT. A mai folosit cineva cauciucurile acestea si poate share-ui o impresie?

M-am uitat pe cauciucuri, au si muntele cu fulgul desenat pe el

La mine a venit cu Michelin pe rezerva si Continental pe masina. Insa in urma "campaniei" de schimburi si achizitii a lui @stefan, toate sunt Continental acum.

Eu am primit Continental Cross Contact. Un prieten mi-a spus ca sunt foarte atent verificate inainte sa plece din continental spre Dacia

Cross contact noi sunt destul de ok in primul an. Totusi, pe vreme rece, ceata, mazga, in caz de franare de urgenta, te duci ca sania cu ABS cu tot.

Daca sti ca ai piciorul "greu/mare", schimba cu ceva de iarna si astea lasa-le de vara.

Vara, pe uscat eu am tras de cross contact si in off-road si dupa mine, se comporta onorabil.

Link spre post

Confirm faza cu anvelopele continental. Dupa un an ,mai exact 20000 km nu mai au un comportament corespunzator pe carosabil umed:scartie la curbe si la frane.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...