Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

2 hours ago, MephystoEscobar said:

Salutare la toată lumea, am citit toate paginile ale acestui topic  dar nu sunt lămurit încă de un lucru: pneurile BFGoodrich ALL Terrain A/T au însemnul cu muntele și fulgul de zăpada, dar au și inscripționarea M+S pe ele sau nu?? Va mulțumesc anticipat.

Daca au fulgul de nea sunt anvelope de iarna. In acest caz inscriptia MS este optionala. Se pot utiliza in deplina legalitate in conditii de iarna in Romania.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Știu asta, dar in anumite tari se cere sa fie și inscripția M+S pe cauciucuri ca sa poți circula pe timp de iarna. Eu circul mult prin Europa și asta este motivul pentru care am întrebat: deci, exista inscripția M+S, poate cineva care are cauciucurile astea sa verifice? Mulțumesc 

Link spre post

Prima impresie Despre Goodrich...parca masina e mai aproape de sol. Am avut Pirelli inainte. Cred ca m-am fentat ca nu m-am uitat, nu stiu unde trebuia sa ma uit la grosimea ( diametrul exterior-diametrul interior)/2 anvelopei? Habar nu am. Prima impresie la padure, crengi etc.; sunt mai aproape de sol. Ambele erau 215/65 R16. 

Link spre post

Salutare, Caut anvelope de iarna ,,de buget'' oarecum pt Duster 2  4x2. Am vazut acuma cateva pagini ca s-au recomandat anvelope 4×4 si pt Duster 4×2. Dimensiunea recomandata pt jante de 16 este 215/16/65 sau merg si alte variante? As dori ceva recomdari daca si-a luat cineva recent. Tnks

Editat de snpz
Link spre post

Decat sa iei niste anvelope de buget mai bine iti iei niste anvelope de vara omologate si iarna cum sunt Michelin CrossClimate. Atentie, sunt diferite de all-season.
https://razvanbb.ro/review-anvelope-michelin-crossclimate/

Am condus masina cu CrossClimate iarna si sunt peste orice anvelopa de iarna de buget si chiar medii. Cand all-season-urile cu care mi-a venit echipat Dusterul din fabrica se vor uza, voi pune negresit CrossClimate mai ales ca la noi in Arad sunt ani de zile cand iernile sunt fara zapada. La tine in Iasi, fiind si un oras colinar cu ierni mai grele poate se schimba datele problemei insa nicio anvelopa de iarna (fara cuie metalice) nu va face pe gheata si cu siguranta alea de buget pe care vrei sa le iei nici atat.

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Noi am banat Michelin CrossClimate pe Trails si in special in offroad. Sunt periculoase la alunecarea laterala (*pierd aderenta cand masina aluneca spre lateral // fuge de spate, etc)  si deasemenea sunt la sfarsit doar un all season bun pe asfalt si pe traiectorii drepte. Fericirea ta cu ele iarna vine din spatiile mari si profilul V precum si axa centrala libera.  

Editat de Cain
  • Like 2
  • Trist 1
Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Susține forumul

Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton

și vei susține forumul.

Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro

De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere.

• Inregistrare/Autentificare

Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.

• ForumDuster.ro pe Facebook

• Topicuri

• Postări

• Da stiu. Din acest motiv nu am fixat un an de fabricatie anume. k4m-ul e un motor bun, ieftin la intretinere si care suporta bine gpl-ul.  Cu toate acestea, daca gasesc auto ceva mai nou si in mintile lui, o sa fac un compromis. Momentan inca nu s-a ivit nimic care sa merite achizitionat.  
    • Caut sa cumpar duster benzina preferabil cu gpl Preferabil second-hand (de la primul proprietar) dar accept si masina ,,tri-hand’’ cu conditia sa fie bine ingrijita (nu doar intretinuta).   Caut sa cumpar de la cineva care a tinut la masina respectiva. Fara probleme la motor  / transmisie sau estetice la caroserie. Preferabil fabricatie incepand cu 2015. Motor sce 1.6,  sau k4m 1.6., eventual accept si un 1.3 tce, in functie de starea masinii ce mi se prezinta. Cumpar doar direct de la proprietar fara nici un fel de interlocutor/ intermediar. Preferabil din zona bucuresti ilfov. Buget aprox. 7000e     Nota; Pana acum am vazut 8 dustere si problemele s-au tinut lant, cu toate ca la telefon mi-au fost prezentate ca fiind ,,e tipla dom-le’’.  Motoare sau transmisii sau/si caroserii cu tot felul de probleme,  serii cu cifre lipsa la motor,  actele nu corespundeau cu persoana care imi prezenta masina,   fiscal; promis ,,dupa cateva zile’’ de la tipi cel putin dubiosi care nu aveau masina pe numele lor si care nu ma puteau pune in legatura cu proprietarul din acte si care se ,,opareau'' instant cand soliciam detalii mai amanuntite,  sau cand refuzam sa achit ,,un avans’’, sau cand solicitam testare sau urcarea masini pe o rampa, .etc. etc.
    • Nu ingheata acolo jos sau daca ingheata, rezistenta e minima. Cel mai des iti ingheata in partea de sus si mai apoi pe laterala inspre spate a usii fata ( din cauza chederului dintre usi, de pe cantul usii spate ).
    • Am vazut intr-un ca exista niste chedere suplimentare la usi in partea de jos - care inchide peste pragul usii.        Daca ai treaba sau prinzi niste drumuri cu noroaie prin partea de jos a usii,  pe langa acea vana de plastic prin care se scurge apa - mai exista din loc in loc niste gaurele mici apox 3-4 mm prin care banuiesc ca se poate clipSa acel cheder de cauciuc.      Cand speli masina si mergi prin baltoace = prin acele orificii pregaurite - intra apa destul de binisor in interiorul fetei de usa.      In clipul vizionat domnul zicea ca se pot comanda de la Reprezentanta Dacia doar.      Intrebarea ar fi pentru cei care aveti - sau ati comandat, cum se comporta IARNA acel cheder de jos,  ingheata frecvent  - ati intampinat probleme de genul ?!    
  • Creează nouă...