Sari la conținut

MephystoEscobar

Members
 • Număr conținut

  40
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

MephystoEscobar a câștigat ziua ultima dată pe 20 Mai

MephystoEscobar a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

16 Bun

Despre MephystoEscobar

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Galati
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2016

Vizitatori Recenți Profil

768 citiri profil
 1. Am sunat la vocea clientului, mi s-a spus să trimit un mail cu cerința mea și ei vor vedea ce pot să facă. Am trimis mail la care am primit mesaj automat de prelucrare a cererii mele și ca îmi vor răspunde în 24 de ore lucrătoare. Acum aștept, sunt curios ce înseamnă pentru ei 24 de ore lucrătoare. 😀
 2. Postarea mea este destul de clară, mă interesează să obțin acest certificat pentru o Dacia Duster din 2013, nu văd cu ce am mințit, doar nu este declarație de venit, mai am și altă mașină care nu este Dacia, trebuia să o trec și pe aia în postare? Hai să nu ne legăm degeaba de prostii.
 3. Am să încerc online, pare destul de simplu de făcut cererea chiar dacă nu mestec prea bine franceză 😂, dar înainte am să văd ce zic și cei de la vocea clientului.
 4. Am 2 Duster-uri, cea din semnătură este un ph2 din 2016 cumpărat și înmatriculat în Italia, dar mai am și un ph1 din 2013 înmatriculată în Romania
 5. Încerc toate variantele, mulțumesc pentru sfaturi.
 6. Mașina a fost luată sh cu un an vechime de la o firmă de leasing care nu mai există. Chiar se rezolvă în 2 zile? Ai auzit de cazuri în care alte persoane au făcut cerere, au plătit și au pierdut banii?
 7. Ok, mulțumesc, încerc să văd ce pot rezolva. Oricum nu înțeleg de ce Dacia România nu poate elibera acest document.
 8. Nu este site-ul oficial Renault, dacă citești mai bine vei vedea ca eliberează COC pentru toate mărcile de mașini, deci nu prea am încredere, și prețul este oricum mare. Dar fiind faptul ca mașina a fost înmatriculată în 2013 și a venit fără COC, ar trebui Dacia România să îl elibereze fără probleme și în mod gratuit. Cel puțin așa mi se pare mie normal.
 9. Nu îmi pare a fi site-ul de origine Renault, pare mai mult o făcătură.
 10. Am sunat la reprezentanta și nu mi-o poate obține, deci rămâne varianta cu Franța, ai idee cum pot comanda certificatul în Franța? Mulțumesc
 11. Bună ziua la toată lumea. Mă adresez celor cunoscători pentru o problemă căruia nu reușesc să îi dau de cap: am o Dacia Duster înmatriculată în România și aș vrea să o înmatriculez în Italia ca să pot circula cu ea(lucrez în Italia de câțiva ani buni), am toate actele cerute de cei din Italia pentru înmatriculare mai puțin acest certificat de conformitate. Aveți idee cum aș putea să îl obțin? Am sunat la mai mulți dealeri Dacia și mi s-a spus ca ei nu mă pot ajuta și ca ar trebui să sun la vocea clientului. Accept orice idei și propuneri, vă mulțumesc anticipat.
 12. Eu până la urmă nu am înțeles ce vrea el să facă, să conecteze cd player pe auxiliar sau să asculte muzică la căști de la medianav? 😂
 13. Da, usb funcționează doar pentru stick. Tu nu ai intrare jack la medianav?
 14. Trebuie selecționat “aux” din meniul medianav. Oricum, din câte știu eu cablul trebuie să fie jack-jack, adică să te conectezi de la playerul extern la medianav prin intrarea jack și nu cea USB.
 15. La mine în carte sunt ambele variante și T și H. Mă refer la Duster ph2 2016 1.5dci 4x4.
×
×
 • Creează nouă...