Sari la conținut

MephystoEscobar

Members
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

5 Neutral

Despre MephystoEscobar

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Galati
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2016

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Eu apreciez munca depusă de voi si chiar dacă supermod nu este perfect sunt mulțumit ca am reușit sa actualizez hărțile.
 2. Băieți, eu am pus atâtea întrebări pentru ca nu este domeniul meu, și doream sa înțeleg mai multe lucruri, eu am un OBD 2 ELM 327 wifi pentru iPhone, cu ajutorul cărui am reușit sa conectează multe softuri la calculatorul mașinii, dar cu madianavul nu am reușit. Oricum ar fi, nu are rost sa fim răutăcioși, suntem aici pe forum ca sa ne ajutam reciproc, nimic mai mult.....fiți prietenoși....
 3. Am copia pe USB supermod, acum se deschid toate aplicațiile ai funcționează , doar ca Hobdrive nu arată nici un detaliu, ca și când nu s-ar conecta
 4. Momentan nu sunt in țara, dar cu prima ocazie îți fac o vizita, mulțumesc pentru disponibilitate. Din ce oraș ești?
 5. OK, am înțeles. Ati instalat și probat ultima versiune de supermod? Unde putem găsi skinuri compatibile ? Grafica de la medianavul evolution lasă de dorit....
 6. La Duster PH2 temperatura apei nu se poate vedea in CB, doar temperatura exterioara. Torque exista doar pentru android si nu prea imi vine sa schimb telefonul.
 7. Neek, nu știu dacă s-a mai discutat pe tema asta dar mi-ar plăcea sa putem vedea pe medianav temperatura exterioara, temperatura apa, ulei, etc. Se poate face ceva referitor la chestia asta din soft fără modificări hardware?
 8. Am încercat ținând apăsat pe icoana respectiva, am setat calea fiecărei aplicații dar niciunul dintre programele de navigație nu pornește. Nici aplicația Hobdrive nu funcționează. Nu am idee de ce.
 9. Eu am instalat ieri Super Mod 4.1b pe medianav evolution 9.1.3 si am reusit sa actualizez hartile fara probleme, doar ca Igo si 7way nu functioneaza, pur si simplu nu pornesc cand dau click pe ele. Care o fi problema??? Mulumesc pentru tot.
 10. Știu asta, dar in anumite tari se cere sa fie și inscripția M+S pe cauciucuri ca sa poți circula pe timp de iarna. Eu circul mult prin Europa și asta este motivul pentru care am întrebat: deci, exista inscripția M+S, poate cineva care are cauciucurile astea sa verifice? Mulțumesc
 11. Salutare la toată lumea, am citit toate paginile ale acestui topic dar nu sunt lămurit încă de un lucru: pneurile BFGoodrich ALL Terrain A/T au însemnul cu muntele și fulgul de zăpada, dar au și inscripționarea M+S pe ele sau nu?? Va mulțumesc anticipat.
 12. Salutare la toată lumea, am citit toate cele 75 pagini ale acestui topic dar nu sunt lămurit încă de un lucru: pneurile BFGoodrich A/T au însemnul cu muntele și fulgul de zăpada, dar au și inscripționarea M+S pe ele sau nu?? Va mulțumesc anticipat.
×
×
 • Creează nouă...