Sari la conținut

Obținere Certificat de conformitate

Postări Recomandate

Bună ziua la toată lumea. Mă adresez celor cunoscători pentru o problemă căruia nu reușesc să îi dau de cap: am o Dacia Duster înmatriculată în România și aș vrea să o înmatriculez în Italia ca să pot circula cu ea(lucrez în Italia de câțiva ani buni), am toate actele cerute de cei din Italia pentru înmatriculare mai puțin acest certificat de conformitate. Aveți idee cum aș putea să îl obțin? Am sunat la mai mulți dealeri Dacia și mi s-a spus ca ei nu mă pot ajuta și ca ar trebui să sun la vocea clientului.

Accept orice idei și propuneri, vă mulțumesc anticipat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 29
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Destul de simplu: - COC-ul se livrează doar cu mașiniile noi 2019+ (sub eu nu am văzut), vorbim de cele vândute inițial în Ro, fie Dacia fie Renault. - în general, dacă nu a fost obținut la

Nu îmi pare a fi site-ul de origine Renault, pare mai mult o făcătură.  

Nu este site-ul oficial Renault, dacă citești mai bine vei vedea ca eliberează COC pentru toate mărcile de mașini, deci nu prea am încredere, și prețul este oricum mare. Dar fiind faptul ca mașina a f

Posted Images

Destul de simplu:

- COC-ul se livrează doar cu mașiniile noi 2019+ (sub eu nu am văzut), vorbim de cele vândute inițial în Ro, fie Dacia fie Renault.

- în general, dacă nu a fost obținut la cumpararea inițială a mașinii, ai doar 2 opțiuni:

a) reprezentanța ce a vândut mașina o poate obține, inițial era gratis (maxim 2022) acum nu și ei merg pe b).

b) se comandă direct la renault franța, pe 225euro și îți vine acasă

Link spre post

Am sunat la reprezentanta și nu mi-o poate obține, deci rămâne varianta cu Franța, ai idee cum pot comanda certificatul în Franța? Mulțumesc 

Editat de MephystoEscobar
Link spre post

Site-ul e corect, pretul cam nesimtit,

Am COC şi de la fostul Stepway 2017, nu a folosit la nimic, nu l-a cerut nimeni, l-am păstrat când am vândut, se pare că trebuie doar pentru înmatriculare pe Europa ( export, nu a fost cazul )

Gile şi tu ar trebui să ai la Sandero tău.

Link spre post

Nu este site-ul oficial Renault, dacă citești mai bine vei vedea ca eliberează COC pentru toate mărcile de mașini, deci nu prea am încredere, și prețul este oricum mare. Dar fiind faptul ca mașina a fost înmatriculată în 2013 și a venit fără COC, ar trebui Dacia România să îl elibereze fără probleme și în mod gratuit. Cel puțin așa mi se pare mie normal.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...