Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Ca feedback, Nexenul ala de iarna WinGuard SUV e super ok (am avut pe Terios si are pe Duster colegul Bunu Constantin). De asemenea la pret bun si calitate ok sunt Viking SnowTech SUV (am pe Duster si pe turism).

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mai am o oferta, tot asa ca informate:

ARTICOL INDICE
CONSUM
INDICE
PLOAIE
NIVEL
ZGOMOT
PROFIL PRET
LEI/BUC
  Anv.215/65/16 Continental TS850 P Suv 98H C C <)) 72dB   iarna 479,00
  Anv.215/65/16 Dunlop WinterSport5 98H C B <)) 70dB   iarna 479,00
  Anv.215/65/16 GoodYear UG Performance G1 98H C B <)) 70dB   iarna 479,00
  Anv.215/65/16 Michelin Alpin5 98H C B <)) 71dB   iarna 505,00
  Anv.215/65/16 Tigar WinterSUV XL 102H C C <)) 72dB   iarna 297,00

* Preturile includ TVA si Ecovaloare
* La 4 articole achizitionate montajul si echilibratul sunt gratuite
* Oferta este valabila in limita stocurilor disponibile

Link spre post
  • 2 weeks later...

A avut cineva de-aici probleme cu anvelopele de iarna Nokian WR D4 pentru Duster, mai ales cu cele fabricate in Rusia?

Intreb fiindca am vazut discutii pe alte forumuri in care majoritatea au remarcat aderenta foarte buna pe zapada dar nu putini reclama calitatea slaba a acestor anvelope in conditii normale de utilizare, si nu neaparat in sensul ca s-ar toci usor, ci ca efectiv sar bucati din ele dupa 1-2 ierni:

" Despre Nokian WR D4 nu mai vreau sa aud. Foarte bune pe zapada adanca, dar in rest mediocre si dupa 2 sezoane cele pe fata s-au autodistrus (s-au rupt bucatele din ele in ultimul hal) "

" I had a pair of d4 fall to pieces on the edges after just one winter on the tyres (Car had 4 one). "

Link spre post

Depinde ce se intelege sub conditii normale.

Daca au fost utilizate si vara...confirm, ca unul din pacatosii care nu schimba anvelopele de iarna, anvelope de iarna mai cu renume chiar, utilizate si vara non stop, nu rezista mai mult de 2 ierni , sau a 3-a e deja la risc.

Editat de ISZY56
Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...