Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Foarte intersante anvelopele de iarna Nokian WR3 SUV http://www.nokiantyres.com/winter-tyres/nokian-wr-suv-3/

si

bridgestone blizzak lm-80 evo http://www.bridgestone.co.uk/auto/ranges/blizzak/lm-80-evo/

Nokian cel putin e cam locul I prin review-uri ca si comportament pe zapada, gheata si deasemenea la acvaplanare (adica pe ud).

Pareri? Are cineva?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Eu mi-am luat Nokian WR SUV 3 si astept masina sa imi vina (am inteles ca probabil pe vineri) si o sa l3 si montez si o sa circul tot anul cu ele.

Am oscilat si eu destul de mult intre WR D4 (care sunt aparute de anul asta si au clasa A de franare pe ud) si WR SUV 3 (aparute in 2013, clasa C de franare), dar pana la urma am ales varianta WR SUV pt ca pe ele au inscriptia "all weather" (deci teoretic poti circula tot anul), sunt ceva mai profilate (ma refer pt un ofroad soft pe timp de vara) si sunt pt masini suv/4x4 (WR D4 sunt pt turisme, nu pt 4x4) si inca ceva, dintre cele doua in cazul meu (adica care voi merge tot anul cu ele si ma intereseaza si partea de offroad) directorul Nokian Romaina (il cunoaste un prieten de al meu care i-a explicat situatia) mi-a ecomandat WR SUV 3.

Ps. Eu as fi luat Nokian Weatherproof SUV, care sunt mai noi decat WR D4 si au tot clasa A de franare, dar din pacate inca nu au inceput sa le fabrice pe dimensiunea Dusterului.

PS. Daca e cineva interesat de anvelopele noi din fabrica sa imi dea un semn...

Link spre post

Anvelope Nokian WR D4 au Marcajul XL - (Extra Load) la fel ca WR SUV 3 – înseamnă că anvelopa are o capacitate de încărcare mai mare, un indice de sarcină mai mare decât modelele standarde la dimensiunea respectivă, adica se pot utiliza si pe SUV. Pe pagina producatorului, WR D4 sunt recomandate pentru Dacia Duster.

SYL40 - normal ca nu iti putea recomanda WR D4 pentru ca inca nu au fost utilizate la noi, dar caracteristicile lor sunt net superioare WR SUV 3. Pe partea de off ramane sa tragi singur concluziile.

Link spre post

Care e faza cu semnul? Obtii un pret mai bun? :-)

Adica sa imi dea un mesaj cine e interesat sa cumpere anvelopele cu care imi vine din fabrica Dusterul, pt ca precum ziceam eu o sa circul tot anul cu Nokian-urile...

@ENIGMA, acum l-am cumparat, nu mai pot da inapoi. Eu am sperat pana in ultimil moment ca o sa apara la vanzare Weatherproof SUV.

Si inca ceva, am zis ca eu o sa merg tot anul cu anvelopele, si de aceea cautam ceva "allweather" si eu nu am vazut sa scrie asa ceva pe WR D4.

Link spre post
Foarte intersante anvelopele de iarna Nokian WR3 SUV http://www.nokiantyres.com/winter-tyres/nokian-wr-suv-3/

si

bridgestone blizzak lm-80 evo http://www.bridgestone.co.uk/auto/ranges/blizzak/lm-80-evo/

Nokian cel putin e cam locul I prin review-uri ca si comportament pe zapada, gheata si deasemenea la acvaplanare (adica pe ud).

Pareri? Are cineva?

Eu am avut pe fiesta w+ care are aprox.acelasi profil

Pentru zapada sunt excelente dar in schimb pe carosabil umed dezastru.

Le am schimbat cu vrd 3care sunt super si pe ploaie si pe zapada.

Tind sa iau la duster tot vrd3 dar am vazut ca dimensiunile 215/65/16 sunt la turisme.

Am tot cautat pe net diferenta dintre anvelopele de turisme si 4x4 si nu am gasit mare lucru.

Poate da cineva lamuriri.

Trimis de pe al meu LG-D405 folosind Tapatalk

Link spre post

Indici de greutate si viteza

Aceste tabele cu date va ajuta sa va alegeti in cunostiinta de cauza caracteristicile anvelopelor pentru autoturismul dvs. sau sa aflati ce limite au anvelopele pe care le folositi.

Indice greutate Kilograme 70 335 71 345 72 355 73 365 74 375 75 387 76 400 77 412 78 425 79 437 80 450 81 462 82 475 83 487 84 500 85 515 86 530 87 545 88 560 89 580 90 600 91 615 92 630 93 650 94 670 95 690 96 710 97 730 98 750 99 775 100 800 101 825 102 850 103 875 104 900 105 925 106 950 107 975 108 1000 109 1030 Indice viteza Km/h S 180 T 190 U 200 H 210 V 240 W 270 Y 300 Z 240+

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...