Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Sunt foarte proaste cauciucurile, si mie nu mi se pare ca ai avut viteza mare eu le am schimbat si s-a vazut diferenta. Sunt nou pe dar cred ca uni de pe aici ori lucreaza pe la dacia ori sunt blue eyes.

Stau si ma-ntreb... oare "spionita" se ia??? De unde pana cand ai ajuns la concluzia asta?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Sunt foarte proaste cauciucurile, si mie nu mi se pare ca ai avut viteza mare eu le am schimbat si s-a vazut diferenta. Sunt nou pe dar cred ca uni de pe aici ori lucreaza pe la dacia ori sunt blue eyes.

Cauciucurile sunt foarte bune. Eu zic ca s-a dat cam tare cu masina pt. conditiile alea, prin "conditii" intelegand, in afara de zapada aia sub care cred ca era gheata, si cauciucurile all-season :) Posibil ca vsebas sa-i fi dat si niste talpa acolo in viraj, sa-i fuga spatele, doar ca spatele a fugit in partea opusa :) Sau, fiind pe Auto, a simtit masina ceva si a impins de spate.

Link spre post

Oameni buni, va rog eu frumos hai sa vorbim de cauciucuri. Daca fac pe cineva mai fericit, deschid topic nou in care se poate analiza cat de prost/repede/neadaptat/cu diverse setari, conduc eu.

Pana una alta, am avut o experienta cu aceste all season pe un teren unde, dupa parerea mea, nu fac fata. Am zis ca e frumos sa impartasesc si altora aceasta experienta. Precizez inca o data ca, echipat fiind in alta ocazie cu cauciucurile de iarna noi, in conditii mai "urate" si la viteza mai mare, nu am patit asa ceva.

Sa elucidam si viteza : 40km/h. Setarea era, cum am mai scris: 4WD LOCK, ESP OFF. Nu am accelerat in acea coborare, ba din contra, din instinct am lasat un pic "gazul", insuficient dupa cum se vede si poate tardiv.

Link spre post

Ma repet ....Cauciucurile cu care a venit masina le foloses vara. Am condus si eu pe zapada cu ele si de asta am luat hotararea asta. Nu am spus ca sunt cele mai bune pentru zapada. Cat despre comportamentul lor la frig, are mai putina importanta pentru mine atata timp cat conduc pe asfalt. Cum da zapada le schimb. Mai trebuie sa dovedesc.......

Link spre post

Eu am folosit anvelopele stock toata iarna, inclusiv in offroad si am ajuns cu masina unde au ajuns prietenii care aveau inclusiv MT-uri.

Am zis ca stau pana ninge sa vad cum sunt si am fost multumit de ele. Sunt de acord ca nu se compara cu unele de iarna premium, dar diferenta nu e asa mare. Avand in vedere ca se vor mai toci pana in iarna urmatoare o sa iau un set de iarna pana atunci.

Aderenta in general o simti si trebuie sa iti adaptezi stilu de condus in funtie de ea

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...