Sari la conținut

imbunatatire suspensie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 239
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfarsit, dupa o lunga asteptare, a sosit kit-ul complet de suspensii Ironman +4cm (Arcuri, Amortizoare + suruburi reglat unghi de cadere)   Ca si prima impresie:   1. Se observa cu ochiul liber

Oho! Te-au tinut ceva, mister... Hai sa iti zic o treaba... Eu am tot Kit IronMan (Arcuri si Amortizoare), si pot sa spun ca e cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o vreodata, si pe bani multi! Si p

Daca ar fi sa o iau de la capat, as merge pe amortizoare standard Billstein B6 cu arcurile de inaltare H&R. Parerea mea... Ce mai buna combinatie pentru strada 80% + off 20%. Mi se pare cea mai cu

Posted Images

...

Comentariul referitor la consum: Peugeotul 1,6 16V benzina imi lua 10.5l in afara la 180-190 max (constructiv 170 max) si 18l in oras. Dusterul ia echivalent daca tin cont de limitarea de viteza 160 si de faptul ca are motor disel

(randament mai bun).

Sigur ai vrut sa zici 18 in oras?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Arcurile nu imbunatatesc dramatic stabilitatea, pentru asta trebuie schimbate si amortizoarele. Eu am observat o imbunatatire serioasa a stabilitatii cu kit-ul (arcuri+amortizoare) Ironman, cu toate ca am inaltat masina.

Cum se simt arcurile HR fata de cele originale? Ma refer la confort. Masina scutura mai tare pe drumuri accidentate etc etc? Ma gandesc sa le schimb si eu dar inca nu sunt foarte hotarat.

Link spre post

Eu am arcuri Ironman, @danielcojocar are H&R-ul. El ar putea spune care este diferenta intre arcuri cu amortizorul stock si cu amortizorul ironman ca a avut mai intai arcul si apoi amortizorul, eu le-am montat la pachet. Mie imi place cum se comporta in combinatie cu amortizorul ironman, masina nu mai are comportament de barca pe drum cu denivelari, e mai stabila. In plus, imbunatateste stabilitatea si pe asfalt in curbe.

Link spre post

Ar trebui sa stie caci am discutat asta pe topicul de Suspensie H&R + IRONMAN

Imi amintesc discutia si faptul ca nu m-am prea edificat. Dar astept IND6 sa vad cu ochii mei cum arata modificarea apoi, daca va fi cazul, sa trec la treaba.

Inainte de duster am avut un audi S line (implicit dotat cu suspensii sport) si nu mai prea vreau sa simt fiecare pietricica pe care calc. Sau sa-mi sara spatele ca acum vreo 20 de ani cand am montat amortizoare de fata pe spate la dacia 1300 sa pot cara vreo 300 de kile fara sa frec esapamantul de asfalt si sarea spatele masini ca la machboxuri.

In concluzie nu am fost edificat, in discutia purtata, asupra acestor aspecte. In principiu vroiam sa-mi inalt masina pentru IND6 :)

Link spre post

Imi amintesc discutia si faptul ca nu m-am prea edificat. Dar astept IND6 sa vad cu ochii mei cum arata modificarea apoi, daca va fi cazul, sa trec la treaba.

Inainte de duster am avut un audi S line (implicit dotat cu suspensii sport) si nu mai prea vreau sa simt fiecare pietricica pe care calc. Sau sa-mi sara spatele ca acum vreo 20 de ani cand am montat amortizoare de fata pe spate la dacia 1300 sa pot cara vreo 300 de kile fara sa frec esapamantul de asfalt si sarea spatele masini ca la machboxuri.

In concluzie nu am fost edificat, in discutia purtata, asupra acestor aspecte. In principiu vroiam sa-mi inalt masina pentru IND6 :)

Raspunsul tau de final a fost cam asta:

Atunci e cam nasoala treaba si cred ca o sa renunt. Totusi ce solutie ar fi sa ridic putin masina fara sa scuture sau sa se balansaze mai tare?

Am crezut ca te-ai edificat!

Dar, pentru edificare, pot sa-ti spun ferm, clar si la obiect:

NU EXISTA solutie de inaltare fara rigidizarea masinii. Pe 1300, inainte, si daca puneai tampoane de cauciuc sub arcuri, tot se rigidiza.

Mai departe de asta... pt IND 6 nu ai nevoie de masina inaltata... Este o intalnire de iarna in care nu se fac plimbari prea solicitante/riscante. Acolo e bine sa ai anvelope de iarna/lanturi si este suficient!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...