Sari la conținut

imbunatatire suspensie

Postări Recomandate

• 2 months later...
  • Răspunsuri 239
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

In sfarsit, dupa o lunga asteptare, a sosit kit-ul complet de suspensii Ironman +4cm (Arcuri, Amortizoare + suruburi reglat unghi de cadere)   Ca si prima impresie:   1. Se observa cu ochiul liber

Oho! Te-au tinut ceva, mister... Hai sa iti zic o treaba... Eu am tot Kit IronMan (Arcuri si Amortizoare), si pot sa spun ca e cea mai mare teapa pe care mi-am luat-o vreodata, si pe bani multi! Si p

Daca ar fi sa o iau de la capat, as merge pe amortizoare standard Billstein B6 cu arcurile de inaltare H&R. Parerea mea... Ce mai buna combinatie pentru strada 80% + off 20%. Mi se pare cea mai cu

Posted Images

bine mai colegi darnici si optimisti ce sunteti..... :flowers:

Avand in vedere impresiile voastre asa de pozitive si pline de ganduri bune la adresa IronMan, va anunt ca am intrat deja in posesia arcurilor si mai spre toamna (vaporul vine greu din australia(a se citi china)) o sa intru si in posesia amortizoarelor IronMan.

Deci, intrebare pentru voi:

- sa-mi pun arcurile pentru intalnirea de la zetea? sau sa astept sa-mi pun si arcurile si amortizoarele intr-o singura interventie(adica mai la toamna cand or sa vina)?

Si inca o intrebare pentru cei care si-au schimbat deja arcurile:

- ceva sfaturi? chestii la care sa fiu atent la meseriasii care vor umbla?

- ceva costuri?

Multumesc si toate bune!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum o parte dintre voi stiti, am montate pe masina arcurile de la ironman.

Ma bucur tare mult ca le-am pus inainte de IND5 pentru ca am beneficiat de cativa centimetri mai sus pe traseele fantastice stabilite de organizatori.

Momentan nu vreau sa va spun mare lucru despre cum se simt arcurile (sunt mai rigide, mai stabile, etc...). O sa fac acest lucru dupa ce montez si amortizoarele pentru ca abia atunci pot sa dau un feedback corect despre kitul de la ironman.

Pana atunci insa, am nevoie de ajutorul vostru. Inaltarea vine si cu provocari (care nu vor fi rezolvate de montarea amortizoarelor) si anume:

1. unghiul de cadere; Valoarea nu este departe de plaja acceptata (cei de la geometrie mi-au spus ca este absolut infima si ca nu trebuie sa ne facem griji). Totusi exista o mica abatere care, din pacate, nu se poate regla. Practic ar trebui "lungite" putin basculele... :baby:

Efecte posibile in timp: tocirea inegala a anvelopelor si sper sa nu mai existe si altele (eventual mai povestiti-mi voi)

2. Corectia la o valoare nominala a stabilitatii d.p.d.v al raportului inaltimii la care se afla centrul de greutate si distanta dintre roti. Atentie aici! nu spun ca masina ar fi mai stabila sau mai instabila ci doar ca raportul de mai sus a fost modificat si vreau sa-l readuc la o valoare apropiata de cea la care a fost proiectata.

Aici am mai multe optiuni: a) flanse distantiere si B) jante cu ET mai mic decat avem dotarea stock (nu negativ :drool: ci doar mai mic)

Asadar, va rog sa-mi dati info/pareri/sfaturi punctuale vis-a-vis de cele 2 provocari... mai mult pentru a 2-a.

Link spre post

Am si eu o rugaminte, de ceva vreme am impresia ca arcurile s-au cam lasat si vrau sa stiu cei care nu au umblat la suspensie si au anvelopele stock ce inaltime este de la sol pana la aripa.

Eu pe spate am 76.5 cm iar pe fata tot 76.5 cm doar ca pe dreapta am 75 cm.

Nu inteleg de ce imi trage un pic stanga. Am sa merg sa-mi verific unghiurile dar sunt curios ce inaltime trebuie sa aiba.

Atasez si o poza ca sa stiti cum am masurat.

Multumesc.

post-900-0-59049700-1371117584_thumb.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...