Sari la conținut

Postări Recomandate

E vorba doar de gusturi. Poate ca in viitor ma voi putea obisnui cu mult crom inutil. SI cu dungile alea ciudate din faruri. Consider mult mai reusita fata noului logan si credeam ca la facelift va fi adaptata la duster pentru a avea o singura linie pe toata gama.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Cred ca orice masina ai alege, exista aspecte care nu-ti plac. Totul e o problema de compromis. Ca sa fiu cinstit, mie la noul Duster nu-mi plac barele de pe plafon. Sunt disproportionate in raport cu dimensiunile masinii. Dar am gasit atatea alte lucruri care-mi plac incat n-am stat nici o clipa pe ganduri si l-am comandat.

In plus, la mine, desi poate parea ciudat, a contat pana si faptul ca masina e produsa in Romania (nu m-am gandit neaparat sa "ajut" economia insa am simtit o oarecare mandrie pentru faptul ca Dacia poate face astfel de exemplare).

In concluzie, alegerea unei masini este rezultatul unei ecuatii in care intra factori care de care mai neasteptati si mai variati.

Link spre post

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:

Buna ziua

Stimate domnule Corcoveanu,

Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hill Start Assistance.

O zi buna !

xxxxxx xxxxxxx

Vocea Clientului DACIA

Ce nu inteleg eu este cum de au ascuns aceast optiune (importanta, zic eu). Pe nicaieri nu apare: nici in prezentarea oficiala, nici in testdrive-uri, nici in cartea tehnica.

Cu siguranta este vorba de o schimbare intervenita dupa finalizarea campaniilor de marketing, si motivele sunt probabil financiare, sau de natura tehnica. Ma gandesc ca era mai ieftin sa suplimenteze o comanda catre Bosch pt sistemele ABS existente deja pe alte modele renault/nissan decat sa comande o versiune simplificata artificial... sau poate versiunea destinata faceliftului nu a fost testat suficient, cine stie. Oricum Dacia da dovada de inflexibilitate si de lipsa de reactie la aceasta oportunitate - sau pur si simplu Duster nu are nevoie de publicitate mai buna, se vinde oricum si liniile de productie sunt full si asa...

Oricum este o gafa sa nu te folosesti de un asemena feature cu adevarat util si "elitist" ca sa-ti consolidezi imaginea de crossover cu pretentii...

Mai bine tineau secret senzorii aia de parcare.... iar pretul optiunii chiar TOP SECRET :)

Felicitari @cosminium pentru descoperirea ta dar mai ales pentru curajul de o expune pe forum si pt initiativa de a cere explicatii producatorului. Sa nu-ti pierzi elanul, poate mai descoperi cateva functii tainuite de producator :)

(chestia cu frana de mana trasa la mine nu s-a comportat asa cum ai descris tu - nu s-a stins martorul franei de mana dar nu s-a intamplat nimic altceva - nici nu am vrut s-o fortez prea tare)

Link spre post

Cosminium ai dreptate. Eu nu am vrut polemici dar se pare ca sangele asta latin incinge spiritele. Am spus ca fata mi se pare mai naspa. Asta nu inseamna ca, dupa ce mi se strica dusterul meu nu o sa-mi cumpar altul nou. Sunt lucruri care iti plac la o masina sunt altele cu care te obisnuiesti in timp.

Daca am facut o afirmatie este una personala pe care mi-o asum. De ce oare trebuie sa vina sustinatori si sa imi spuna de struguri sau nu stiu ce? E oare asa mare pacat sa nu-ti placa fata dusterului?

Link spre post

Oricum Dacia da dovada de inflexibilitate si de lipsa de reactie la aceasta oportunitate - sau pur si simplu Duster nu are nevoie de publicitate mai buna, se vinde oricum si liniile de productie sunt full si asa...

Oricum este o gafa sa nu te folosesti de un asemena feature cu adevarat util si "elitist" ca sa-ti consolidezi imaginea de crossover cu pretentii...

Poate ca dupa ce au aflat ce mai are dacia pe ea, o sa o scumpeasca :)

Oricum "descoperirea" este epocala. E clar ca cei de la fabrica nu stiau de dotarea asta deoarece in caz contrar te lauzi cu ea. Sa iti faci reclama cu manere in culoarea caroseriei si oglinzi dark metal fara sa spui de sistemele avansate este o mare ciudatenie.

Link spre post

E vorba doar de gusturi. Poate ca in viitor ma voi putea obisnui cu mult crom inutil. SI cu dungile alea ciudate din faruri. Consider mult mai reusita fata noului logan si credeam ca la facelift va fi adaptata la duster pentru a avea o singura linie pe toata gama.

Fata noului Logan arata cel mai bine pe Sandero Stepway! :-D

Dar si pe Logan e ok. Inainte de aparitia faceliftului au fost cateva variante photoshopuite - ph1 cu fata de logan nou si nu mi-au placut deloc, si-a pierdut parca personalitatea.

Nici mie nu-mi place cromul dar in realitate fata faceliftului arata mult mai bine decat in poze. Si cel vechi avea grila cromata nu? Mare diferenta nu prea este la suprafata cromata....

Pana la urma e normal ca oamenii sa fie impartiti in privinta noului look, si fiecare are dreptul sa-si exprime opinia in public, pentru asta sunt forumurile nu?

Link spre post

Felicitari @cosminium pentru descoperirea ta dar mai ales pentru curajul de o expune pe si pt initiativa de a cere explicatii producatorului. Sa nu-ti pierzi elanul, poate mai descoperi cateva functii tainuite de producator :)

(chestia cu frana de mana trasa la mine nu s-a comportat asa cum ai descris tu - nu s-a stins martorul franei de mana dar nu s-a intamplat nimic altceva - nici nu am vrut s-o fortez prea tare)

Eu incerc dar cred ca s-au epuizat surprizele :) .. dar stai, nu m-am uitat sub capota, poate gasesc un motor de G Klasse :))

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...