Sari la conținut

Postări Recomandate

Gresesti putin. Nu-i adevarat ca nu s-a schimbat nimic la motor. S-a facut o modificare majora: Modificarea si repozitionarea intercooler-ului este EXTREM de importanta tinand cont ca nu mai este pozitionat in asa fel incat poti sa-l strici si daca lovesti o bordura mai inalta.

Apropo de acest aspect, aveți idee la 1.6 benzină dacă e vreun element important expus în acea zonă?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Sincer, mi-e greu sa inteleg cum poti cumpara ceva de 16000 Euro din poze, fara sa-l fi vazut in realitate. Si asta pentru ca nu mai ai rabdare 2 saptamini.Simplu fapt ca Dacia ia comenzi de 2 saptamini la o masina pe care romanii au vazut-o doar din Photoshop mi se pare o insulta la inteligenta noastra...

Sper ca n-am jignit pe nimeni, e doar opinia mea....

eu am fost insultat !!!!!!!!!!

am comandat dusterul in 2010 tot din ”fotoșop” și a fost ok;

prima data l-am văzut în germania live,

și atenție, a fost primul model, nu ca acesta modificat....

p.s. nu sunt angajat dacia-renault.........

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...