Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Acum fiecare crede ce poveste vrea el.

Eu cred ca din contra, cand se lanseaza un model nou, controlul calitatii e mai atent, si se accepta existenta unor probleme, in vederea corectiei. Dupa ce se ajunge la productia "de varf" - atunci oamenii pot avea retineri in a raporta problemele, ca sa nu li se impute lor !

Eu am Solenza, de peste 10 ani, comandata "din catalog" - fara sa fi vazut masina vreodata, intrucat nu aparuse in showroom.

A fost o alegere foarte buna, masina nu a avut probleme aproape DELOC ! Doar mici chestii neinsemnate reclamate in perioada de garantie, dupa care sincer am si "uitat" sa mai dau pe la reviziile lor oficiale in care doar te stoarce de bani. Masina se comporta perfect si in ziua de azi, dupa ce a batut Europa in lung si lat, de fapt mai ales in diagnonala - Franta, Danemarca, Olanda etc.

Asadar nu cred in mitul acela care zice ca nu ar tb sa comanzi masini din primele loturi....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Raspuns Vocea Clientului in legatura cu termenul de livrare:

"Termenul final de livrare a autovehiculului dumneavoastra este influentat de factori multipli: intai de toate, programul de fabricatie este alcatuit pe loturi grupate in functie de culorile alese de clienti si de optiunile pe autovehicule.

Ulterior fabricatiei urmeaza etapa de transport a autovehiculelor de la sediul Automobile DACIA catre agentii agreati.

Odata ajunse la concesionar automobilele sunt inspectate cu minutiozitate, urmand pregatirea de vanzare care include verificari mecanice, spalare si curatire pe care fiecare distribuitor le respecta.

Toate aceste etape pot aduce fluctuatii in termenul de livrare, nedorite dar, spunem noi, absolut necesare pentru a va oferi un produs si un serviciu la nivelul calitativ asteptat de dumneavoastra."

Un raspuns evaziv si pe langa subiect, exact asa cum ma asteptam...

Link spre post

Eu sugerez sa se solicite semnarea unui contract cu dealerul prin care se stipuleaza clar termenii vanzarii/livrarii si penalizarile aferente intarzierilor (1% pe zi de intarziere, de exemplu)!

Daca dealerul refuza incheierea unui asemenea contract atunci se apeleaza la Vocea Clientului Dacia si la Protectia Consumatorului (valabil doar in cazul persoanelor fizice) pentru ca vi se refuza dreptul de a se incheia un contract precum si stipularea termenilor vanzarii!

Succes!

Link spre post

din pacate dealerul nu are nici o vina la intarzieri de genul asta.

vina cade pe criza si faptul ca anumiti furnizori sunt depasiti de situatie sau au disparut de pe piata sau sau sau ... reducerea cu orice pret a costurilor duce la blocaje .

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...