Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

de la 19.nov te-au reprogramat pe 31.ian ?

care e motivul intarzierii ?

Au spus ca Dacia nu le-a comunicat niciun motiv... Pur si simplu asta e noul termen de livrare, "asa apare in sistem".

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au spus ca Dacia nu le-a comunicat niciun motiv... Pur si simplu asta e noul termen de livrare, "asa apare in sistem".

Pai da, trailerele alea de mai sus mergeau "la extern".Romanii sa mai astepte, ca banii lor "nu e buni"....

Link spre post

Am vorbit ieri cu 2 reprezentante din Mures, si mi-au zis sfarsitului lui noiembrie..... Cine stie..... Oricum, daca comenzile intarzie, macar la inceput, putem sa ne bazam pe cele care vin deja. Fiecare reprezentanta primeste cateva masini, in mod normal cam full. Daca nu iti place, comenzi. Dar daca comanda intarzie, te poti reorienta, zic eu.......

Link spre post

Am vorbit ieri cu 2 reprezentante din Mures, si mi-au zis sfarsitului lui noiembrie..... Cine stie..... Oricum, daca comenzile intarzie, macar la inceput, putem sa ne bazam pe cele care vin deja. Fiecare reprezentanta primeste cateva masini, in mod normal cam full. Daca nu iti place, comenzi. Dar daca comanda intarzie, te poti reorienta, zic eu.......

Eu deja am comandat si am platit si avansul. Asa ca nu-mi ramane decat sa astept...

Link spre post

Acum am venit de la dealer.Si nu de la unul oarecare ci de la unul cu conexiuni bune..In showroom troneaza un Duster phase 1.Cind vine cel nou ? Raspunsul a fost evaziv si oarecum cooperatist : nu s-au alocat inca cotele, veniti la sfirsitul lunii.Care luna, n-avea rost sa mai intreb ca oricum termenele nu se respecta :bye:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...