Sari la conținut

modificare esapament duster 4x4

Postări Recomandate

Mai da-o dracu de toba ca eu am 2 ani si 4 luni si le are pe toate lovituri , noroi , apa si am pus si niste vopsea neagra pe ea si nu are nici pe draq acum cateva zile am vazut ca e turtita cred ca am dat vre-o data cu ea in vre-o bordura da nu-i panica merge asa :ahappy: si nu se vede rau ca e infundata :))

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

• 2 years later...

La ph2 toba finala a fost repozitionata din considerente estetice, dar solutia adoptata e la fel de neinspirata, doar ca in loc de un inconvenient estetic s-a creat unul practic. Probabil analistii de la Dacia s-au gandit ca mult mai multa lume este deranjata de aspect decat de eventuale neajunsuri in off-road. Relocarea tobei sub masina a redus raza de trecere longitudinala, este expusa loviturilor de toate felurile si agata usor pentru ca are muchii pronuntate.Eu am reusit deja sa mut esapamentul mai in spate cu vreo 2 cm... Toba (dar si cotul de trecere sub grupul spate) a incasat nenumarate lovituri si inainte sa-mi complice viata vreau sa gasesc o solutie - inlocuire cu unul mai mic, relocare sau eliminare. A facut cineva asemenea modificari?

Link spre post

Ar trebui sa vezi daca un scut de diferential (si ce model, pentru ca am vazut ca au aparut si mai mici) iti acopera si acel cot al tobei. Mie, la ph1, scutul de diferential imi acopera si cotul de dinaintea tobei.

Link spre post

Vreau sa proiectez eu personal un scut pentru grupul spate care cu siguranta va proteja si cotul, dar inainte de asta vreau sa rezolv cu toba. Momentan cea mai simpatica varianta mi se pare ceea cu eliminarea tobei stoc

a ) prin inlocuirea ei cu o sectiune mobila de teava, astfel la ITP se poate monta toba la loc

b ) cu teava pana-n spate si toba finala customizata sub bara, ca la ph1 dar pozitionata mai cu talent, sa nu strice estetica si nici unghiul de degajare

Deocamdata analizez solutiile posibile si costurile. In spiritul Dusterului as merge pe ideea keep it simple and cheap...

Editat de timekruzer
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...