Sari la conținut

Intalnirea Nationala a Dusteristilor din Romania, editia a IV-a, 16-17 Februarie 2013

Intentie de participare  

42 membri au votat

1. 1. Doresti sa participi la editia a IV-a a Intalnirii?

• DA
      34
    • NU
      0
    • POATE
      8

Postări Recomandate

• Răspunsuri 189
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

o intilnire de nota 20! felicitari organizatorilor si participantilor. noi ne-am simtit excelent si asteptam urmatoarele iesiri

salut,   imi pare bine ca am participat, imi pare bine ca v-am cunoscut. Felicitari pentru organizare, a fost foarte frumos. Daca ar fi sa caracterizez intr-un singur cuvant, acesta ar fi "camarader

Posted Images

@dusty Parerea mea sa prelungim perioada de inscriere pana la data de 10.02.2013 ca sa avem cat mai multi participanti. o sa ma ocup eu in ultima saptamana intens de pregatiri k sa nu fim luati prin surprindere si sa nu fi nevoit sa faci o deplasare prea lunga de la bucuresti. Imi comunici telefonic sau prin e-mail ce anume trebuie facut si eu o sa ma ocup.

Ms.

@droopy: perioada de inscriere nu poate fi prelungita pentru ca la 01.02.13 vom trage linie si vom lansa comenzile de materiale pentru Intalnire iar acestea nu se pot face in cateva zile. ele trebuie sa fie toate gata pe 15.02 ca sa le pot aduce pe 17.02 la locatie.

cine doreste sa participe o va face si se va inscrie pana atunci, sunt sigur!

in legatura cu restul pregatirilor de la fata locului o sa vorbim la telefon.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@dusty ai perfecta dreptate. am uitat sa pun la socoteala echipamentele.

Apropo. Am luat legatura cucineva din zona in care se va desfasura IND si mi-a promis k o sa rezolve sa bage lama pana la locatia din varful muntelui. Deci nu o sa avem probleme cu zapada prea mare. Vom putea traversa muntele pana la paltinis daca persoana respectiva se tine de cuvant.

Link spre post

Inca o veste buna pentru participantii la Intalnire:

o sa ne (in)cante trupa PROCONSUL la petrecerea de sambata seara!

Dupa recitalul PROCONSUL vom avea, tot din anturajul lor, un DJ profesionist care ne va invita la dans! deci, antrenati-va!

Ii vom avea printre noi si pe prietenii nostri de la Duster 4x4 Everyone (echipa RTR Dacia) cu cel putin un Duster de competitie si vom avea placerea de a discuta cu ei, de a vedea si de a testa o asemenea masina!

In cateva zile voi reveni si cu detaliile programului de activitati, concursurile, premiile, etc...

Link spre post

Salut,

ar fi bine sa avem si un punct pe ordinea de zi denumit "Discutii despre Duster" in care sa putem:

- descrie problemele tehnice intalnite personal la vehicul, in fata unui inginer Dacia (asta inseamna ca trebuie sa-l invitam; este acea persoana de care toate service-urile se tem atunci cand nu gasesc solutia la un defect :) ) si sa auzim un raspuns oficial avizat

- spune ce ne lipseste la modelul detinut (poate ca Dacia va veni cu solutii in viitor, chiar si contra cost)

- spune ce ne enerveaza (de exemplu pe mine ma deranjeaza sunetul extrem de tare dat de buzzer-ul centura nepurtata; imi trebuie sunetul sa ma avertizeze, dar nu asa de tare). Ma mai deranjeaza si avertizarea pe care mi-o da sistemul handsfree (pe bluetooth) de "phone battery low"; pur si simplu nu vreau sa mai fie... De calibrarea ESP-ului ne consolam ca asa e "proiectat" sa faca.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...