Sari la conținut

probleme vopsea duster

Postări Recomandate

Nu sunt sigur ca e rugine, doar am vazut la altii in mers. Pe al meu doar au aparut doua inele de culoarea curcubeului semn ca sub el au fost temperaturi inalte. E foarte bine daca nu e rugina dar tot are un aspect mai putin placut. Care este solutia de remediere sa-i dam un aspect...

:devil:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Vopseaua originala, din fabrica, e buna, maimutele de la reprezentante nu sunt in stare sa revopseasca.

100% e de la lichidul de parbriz. Nu mai folosi mizerii ieftine luate din supermarket-uri si ia-ti lichidul de la statiile peco, cel de la OMV de exemplu e foarte bun. Sunt mai scumpe dar mult mai de

azi am fost in service sa schimb un deflector aer care se afla in partea de los a radiatorului sa spart in urma unui inpact cu un ciine cu aceasta ocazie am observa o problema la aripa din spate sari

Posted Images

OK Nu am fost destul de clar. Daca te aflii in spatele unui 4 x 4 vezi toba spate si ultima indoitura a tevii de esapament care intra in toba. La astea m-am referit. Exceptind culoarea grey cajou la oricare din celelalte culori culoarea maro ( ca de rugina, dar nu este rugina! ( Virgiliu )) contrasteaza si arata foarte urit ( parerea mea ). Despre asta era vorba. Ornament am si eu. In general toba din spate nu se vede la autoturisme. Exceptie 4 x 4 unde din cauza puntii spate nu este alta solutie. Dar la duster parca se si vede mai bine si culoarea acea maro ( care nu este rugina ( Virgiliu )) ma exaspereaza. Daca ai fi un argintiu dupa parerea mea ar arata mult mai masiv si intretinut. :devil::logik:

Link spre post

Iti dai seama ca la temperaturile alea nu tine nici o vopsea.

Amu, sa fiu mai rau putin (imi cer scuze in avans) - eu nu am avut in fata mea Dustere decat cateva secunde, si in nici un caz nu am avut timp sa ma uit la asa ceva. Probabil ca din spate altii ma vad altfel >:devil:.

Lasand gluma la o parte, nu stiu ce solutie, alta decat sa te uiti in alta parte, ar fi :logik:.

Link spre post

Mda nici mie nu-mi place dar faptul ca nu e ruginita ma simt putin mai bine. Poate ar merge polisata din cand in cand :ahappy: . La cele cu pack look parca nu mai iese asa in evidenta, ornamentul ala argintiu o mai estompeaza (eu nu am). Si ornamentul ala din capatul tevii ajuta zic eu. (dasta am). Stai sa vedem dupa cativa ani cand o sa fie ruginita bine ce urat o sa arate.

Link spre post

Am vazut in comert (la standurile auto) spray-uri cu vopsea rezistenta la temperaturi inalte, oare nu ar fi o solutie? Dezavantajul e ca am vazut doar gri/argintiu, sper sa fii vazut bine. :ahappy:

Link spre post

Am vazut in comert (la standurile auto) spray-uri cu vopsea rezistenta la temperaturi inalte, oare nu ar fi o solutie? Dezavantajul e ca am vazut doar gri/argintiu, sper sa fii vazut bine. :ahappy:

eu am ~urlat~ pentru acesta problema de cand am vazut ca au aparut dusterele,

ele nu erau in pliantul de prezentare cu toba transversala,

apoi problema cu ruginitul sau ~coloratul~ tobei,

m-am resemnat, asta este,

romanesc 4x4 cu impunere renault koleos,

mare lucru sa coboare masca bara spate 10 cm, nu se poate,

deci resemnare,

estetica = peste 20.000 euro

Link spre post

Am citit in mai multe surse ca, partea din fata a Dusterului ar merita un premiu de design, din lateral masina arata foarte bine iar spatele parca ar fi neterminat sau terminat in graba. Dar asta nu o mai putem schimba. Trebuie sa existe solutii, vopsea termorezistenta sau tratamente. Ma gindesc de exemplu la tobele camioanelor si acolo sunt temperaturi inalte dar...frizura rezista.

Dacia oferea intotdeauna posibilitati nelimitate celor care doreau s-o bibileasca! Este ca o sonata neterminata... :ahappy:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...