Sari la conținut

Cum putem economisi combustibil

Postări Recomandate

Si dupa ce modifici cu 350 de euro cutia s-ar putea sa nu mearga si sa mai bagi niste bani...si ajungi la pretul instalarii Gpl. Parerea mea.

nu, asta e exclus, pentru ca se fac calcule inainte. la revinzare, este posibil ca viitorul proprietar sa nu ageeze ideea de a avea ceva schimbat in cutie si sa prefere GPL-ul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Luciane, hai sa ne retragem ambasada de pe aria tehnica ca am facut-o piftie. Concluzia mea Incercarile de a reduce consumul prin diferite tehnici de conducere = nervi, durereri de stomac, multi bani

Corect.Condusul ca un mos te ajuta la consum, dar te enervezi atunci cand vine unul care nu stie de cat sa faca slalom printre masini fara sa semnalizeze, sau ca el are cea mai tare masina din lume in

Nu merita schimbat cu cel de pe Duster 4x2 ci cu cel de pe Kangoo sau Megane III nu stiu exact (k9k 836) (ai in treapta a VI-a 130Km/h la 2500 rpm). Duster 4x2 dci de 107 CP are la 140 km/h 3000 rpm i

Posted Images

dusterul pe benzina nu a fost proiectat ca sa consume mai multa benzina decat ar fi fost normal, ci ca sa fie performant in parametrii sai,

cred ca daca este modificat pinionul din treapta a 6-a, datorita cuplului mic, masina nu va fi la fel de performanta...

cand zic performanta nu ma refer la ferrari sau `bemeve`...

nu s-a mai facut acel compromis ca la loganul pe benzina care in treapta a 5-a era ca si mort pentru a avea un consum cat mai mic,

dar au rezolvat, in general, problema si prin eliminarea consumului instantaneu din CB....

Link spre post

M-am documentat in privinta schimbarii pinioanelor de la tr a VI-a si am aflat urmatoarele:

Pinionul de la a VI-a de la Duster 4x2 are 30 de dinti

Pinionul de la a VI-a de la Estate are 31 de dinti.

Se poate inlocui dar nu este prea mare benefiviul. Se obtine o scadere a consumului dar f mica. Pentru o scadere semnificativa a consumului care sa amortizeze investitia e nevoie de o diferenta de cel putin 5 dinti intre pinioane.

cutiile comparate au fostcea de pe Duster 107 CP 4x2 (T004 index 043 cu cea de pe Megane Estate index 022 care avea raportul mai mare si care echipeaza acelasi motor)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...