Sari la conținut

Cum putem economisi combustibil

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Luciane, hai sa ne retragem ambasada de pe aria tehnica ca am facut-o piftie. Concluzia mea Incercarile de a reduce consumul prin diferite tehnici de conducere = nervi, durereri de stomac, multi bani

Corect.Condusul ca un mos te ajuta la consum, dar te enervezi atunci cand vine unul care nu stie de cat sa faca slalom printre masini fara sa semnalizeze, sau ca el are cea mai tare masina din lume in

Nu merita schimbat cu cel de pe Duster 4x2 ci cu cel de pe Kangoo sau Megane III nu stiu exact (k9k 836) (ai in treapta a VI-a 130Km/h la 2500 rpm). Duster 4x2 dci de 107 CP are la 140 km/h 3000 rpm i

Posted Images

In off noroios consumul urca la cer. Saptamana trecuta m-am balacit in noroi printr-o padure vreo 15 sau 20 de minute (vit. I 4x4) si am pierdut doua liniute de benzina. Asta e partea rea la benzinar: autonomia scazuta. In rest, media este la 9 (mi s-a resetat nebunia asta de computer de bord acum vreo 200 de km). In oras scot 10,5 mers linistit in vit. a IV-a si 50 la ora, frana de motor si fara acceleratii aberante. In afara in jur de 7 mers legal si frana de motor la coborare, fara acceleratii exagerate si depasiri sportive. Am observat ca la benzina orice iesire din acesti parametri se reflecta imediat in consum.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...

Apropo autonomie.

Daca a incercat cineva sau cunoaste solutii pentru schimbarea rezervorului cu unul mai mare, as multumi pentru info.

Ma gindesc ca elementele de caroserie poate sunt identice cu alt model Renault unde capacitatea rezervorului ar fi mai mare.

Nu stiu daca asta ar implica schimbari la softul bordului?

Am citit ca la raliul ' Gazellelor ' Dusterului i s-a schimbat rezervorul cu unul mai mare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...