Sari la conținut

Postări Recomandate

la mine zgomotul l-am depsitat, aveam in bord un suport de la gps si ala facea cam urat. acuma a mai ramas o scartaiala de la gura de ventilatie care vine in parbriz. daca tin mana acolo parca nu mai face asa de tare, ramane sa verific dinspre motor daca sunt ceva conducte care nu sunt prinse.

laudogaru, nu prea am inteles unde zici ca iti scartaia tie, coltul care sta pe geam ? daca poti te rog sa spui mai exact care este locul acela. multumesc.

la extremitatile parbrizului ,in partea de jos sunt niste piese de plastic care acopera colturile parbrizului(in dreptul balamalelor de la capota motorului)...la mine se auzea ca dracu'...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 111
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu mai sprijini picioarele pe ele!

Daca auzi un zgomot (vibratie) in usa spate la anumite turatii sau drumuri mai proaste vezi ca s-ar putea sa fie de la capacul lampii de frana de pe haion. Eu asa am patit si a durat ceva pana sa desc

Va rog sa nu postati ironic, daca puteti ajuta cu o informatie scrieti, daca nu , nu faceti misto, se va lasa cu sanctiuni, multumesc pt intelegere.

Posted Images

am bagat sub ornamentele acelea de plastic din coltu parbrizului o garnitura subtire de guma si a fost o ameliorare dar a iesit din partea dreapta si iara a inceput sa faca. observ ca in stanga e mai mult spatiu sub acel ornament si in dreapta mai putin, poate ar fi o solutie desurubat surubul si apasat mai bine acel ornament si pus ceva sub ele. macar acuma stiu de unde imi vine acel zgomot deranjant.

nu am scapat detot de trancaneala ca acuma troncane bancheta din spate prin denivelari, aveti vreo solutie pentru bancheta ?

am fost la reprezentanta in Timisoara si in Resita si nu au avut solutie pentru troncanitul de la bancheta.

Link spre post

am bagat sub ornamentele acelea de plastic din coltu parbrizului o garnitura subtire de guma si a fost o ameliorare dar a iesit din partea dreapta si iara a inceput sa faca. observ ca in stanga e mai mult spatiu sub acel ornament si in dreapta mai putin, poate ar fi o solutie desurubat surubul si apasat mai bine acel ornament si pus ceva sub ele. macar acuma stiu de unde imi vine acel zgomot deranjant.

nu am scapat detot de trancaneala ca acuma troncane bancheta din spate prin denivelari, aveti vreo solutie pentru bancheta ?

am fost la reprezentanta in Timisoara si in Resita si nu au avut solutie pentru troncanitul de la bancheta.

pune putina vaselina sub colturi...sigur n-o sa mai scartie...din pacate pentru cealalta problema nu am solutii...la mine nu troncane bancheta

Link spre post
  • 2 weeks later...

deci am inregistrat ca sa iti dai seama despre ce zgomot e vorba. eu spun ca nu e zgomotul facut de acele plasticuri din coltu parbrizului, zgomotul asta se aude in bord unde e gura de aerisire dinspre parbriz .. fix acolo se aude.

nu am atins cu telefonu bordul, doar pe drum denivelat se aude zgomotul asta. viteza era undeva la 40km/h aproximativ in treapta a 3-a.

link spre video http://videobam.com/SEhsb

ar putea sa fie filtrul de polen montat gresit la revizie si sa faca acest zgomot ?

Link spre post

deci am inregistrat ca sa iti dai seama despre ce zgomot e vorba. eu spun ca nu e zgomotul facut de acele plasticuri din coltu parbrizului, zgomotul asta se aude in bord unde e gura de aerisire dinspre parbriz .. fix acolo se aude.

nu am atins cu telefonu bordul, doar pe drum denivelat se aude zgomotul asta. viteza era undeva la 40km/h aproximativ in treapta a 3-a.

link spre video http://videobam.com/SEhsb

ar putea sa fie filtrul de polen montat gresit la revizie si sa faca acest zgomot ?

nu stiu ce sa zic.....dar ca sa te convigi poti sa le demontezi si sa dai o tura fara ele...(sau...te-ai gandit ....o fi cazut ceva sub grila de aerisire...)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...