Sari la conținut

Duster 1.5 dci 4x4 - Zgomot ciudat de la motor între 1800 și 2000 RPM (în special în viteza a 6-a)

Postări Recomandate

Demontat cardan, nu se aude nimic. Schimbat cardan, face la fel. :-)

Aici ma refer la masina mea, nu din auzite. In acel moment am si oprit investigațiile, pana în februarie anul acesta când a apărut nota tehnica menționată aici pe forum. (mulțumiri inca odată colegilor!)

Editat de PPV
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 142
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Renault are deadline maine, 28. Dupa aceasta data, voi cauta / folosi asistenta juridica.

Dupa aproape 5 ani de asteptare, a fost montata flansa noua pe masina. In sfarsit este liniste in masina si intre vitezele 65-70, respectiv 94-105km/ ora! Ce ar trebui inlocuit pentu colegii

Am fost sunat de la Dacia, vor fi schimbate acele flanse la ambele Dustere, RAR de asemenea m-a informat ca a primit adigurari de la Renault Romania ca se va face... sa vedem cand si cum...

Posted Images

Am fost sunat intr-un final de VC care mi-a propus acelasi vechi rah_t, sa merg la dealeri (deja am fost la 3 diferiti) care vor face aceeasi constatare de cacao, "masina este conforma". Ba mai mult, cand a  fost "comisia de la pool-ul tehnic Dacia" pentru constatare problema ambreiaj (in urma caruia m-am ales din nou cu un rah_t), cu mine in masina, cu vibratia respectiva prezenta, au zis toti 3 (!!!!) "noi nu auzim nimic", "masina e subturata" - balarii, ce sa mai! A, desigur, doamna de la VC mi-a spus ca VC a apelat Tehnicul Dacia care m-a trimis in (...) / la constatare dealer, adica sa trec iar prin aceeasi incompetenta la alti (3) dealeri, cu cheltuiala din partea mea, de timp si bani... Si mai mult, mai dihai ca la scurgerile de informatii de la Pentagon, mai ca nu m-a amenintat cu militia ca "de unde am eu acces la note interne SECRETE (!) Dacia?"... Pentru mine este clar, Dacia NU VREA sa recunoasca PROBLEMA si sa faca RECHEMARE cu INLOCUIRE GRATUITA.

image.png.d98cddc077d17f31b1673c0511853edc.png

image.thumb.png.0a7dc317451a1873ca20f091582040dd.png

Editat de ninoniculescu
Link spre post

Poate ca la Dusterul de anul viitor-ph3- se vor mai remedia din problemele actualului model. Se pare ca Dacia nu are in plan sa mai remedieze vreun defect pt modelul actual ph2,  atat timp cat defectul nu este critic. Daca masina merge, se invart rotile, atunci nu cred ca vor remedia ceva. Ca si impact , peste mai multi ani este posibil sa apara defecte cauzate de astfel de probleme iar masina sa fie iesita din garantie. 

Eu as incerca sa montez de la dezmembrari piesele de pe un Duster 2016 de exemplu. Stiu ca acelea nu au avut problema asta.

Editat de ioan12
Link spre post

Pentru mine a fost de folos sa aflu care sunt problemele/defectele de fabricatie ale actualului model Duster. M-a ajutat sa "parchez" intentia de a achizitiona un Duster. Poate daca se vor remedia defectele actuale sau poate modelul urmator din 2024. Desi nu mi se pare ok atitudinea Dacia de a baga sub pres problemele tehnice.

Link spre post

Va recomand sa deschideti reclamatie la RAR pentru acasta problema, deja am primit raspuns telefonic ca se vor ocupa indeaproape de problema. Cu cat suntem mai multi, cu atat vom avea o rezolvare mai rapida.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...