Sari la conținut

Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

Postări Recomandate

... Folosesc cu succes niste flaturi noname de 6-7 lei bucata de ani buni, la fiecare sfarsit de an imi iau 2 seturi / masina, si ma tin un an fara probleme... O sa-mi incerc norocul cu ele si pe Duster - sa pot confirma/infirma cele spuse de colegul @masiu in urma cu un an cica flaturile lungi nu se muleaza bine pe parbriz...

Voi investi 12 lei in acest proiect de cercetare :)

Investitia s-a dovedit una foarte utila pentru ca dupa 8 luni m-am convins: colegul @masiu avea dreptate :)

Asa ca am renuntat la flat-uri lungi si de cateva zile am trecut la:

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in toamna lui 2012. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva :)

Fara modificarea pozitiilor stergatoarelor.

Doar ca cel din dreapta (pe partea pasagerului) este de 61cm si loveste in chederul parbrizului... Deocamdata nu l-am impins in brat pana la capat, sta sia asa suficient de strans sa nu cada (sper). Data viitoare cand ma duc la Kaufland ma uit dupa unul de 58-60...

Sterg foarte bine, sa vedem cat timp.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 165
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am schimbat lama stergatorului original de pe spate cu una "de firma" de la kaufland. Lungimea lamei stergatorului original e de 30cm, am pus de 38 cm.(cred ca mergea la limita de 40cm - am masur

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in primavara lui 2013. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva F

[scuze de offtopic] Spun asta fiind bucureștean 100% și fără intenția de a jigni pe cineva: în Transilvania oamenii sunt în general mult mai civilizați și de calitate decât în București.

Posted Images

Investitia s-a dovedit una foarte utila pentru ca dupa 8 luni m-am convins: colegul @masiu avea dreptate :)

Asa ca am renuntat la flat-uri lungi si de cateva zile am trecut la:

Doar ca cel din dreapta (pe partea pasagerului) este de 61cm si loveste in chederul parbrizului... Deocamdata nu l-am impins in brat pana la capat, sta sia asa suficient de strans sa nu cada (sper). Data viitoare cand ma duc la Kaufland ma uit dupa unul de 58-60...

Sterg foarte bine, sa vedem cat timp.

Vezi ca, daca pe dr il pui prea mare, face iar triunghiul

Poti intoarce lama invers si-i tai capatul cat trebuie sa nu mai atinga chederul (tai si lamelele metalice)

Link spre post
  • 3 months later...

Salutare. O intrebare celor care au mai intampinat probleme la stergatoare. Sotia a cumparat stergatoare de tip multiclic si anume aero de la bosch insa bratele de la masina sunt de tip clasic cu carlic

Stitii cumva, se gasesc adaptoare ca sa le pot prinde pe cele noi sau sunt nevoit sa schimb bratele?

Link spre post

Intrebarea asta mi-am pus-o si eu. :(

Am cautat pe net adaptor de la prindere carlig la cui si nu am gasit. :(

Cel mai probabil o sa cumperi alte lamele de stergator sau si mai bine pentru noi toti, cauti si adaptezi niste brate de stergator cu prindere cui de la modele existente (Renault, Nissan etc).

Bafta si spor la bricolat. :D

Link spre post

Sotia ta, cumpara stergatoare la masina? :D

Ar trebui sa aibe niste adaptoare acele stergatoare, ma gandesc ca daca noname-urile luate de mine de la Auchan cu 20 lei au avut, teoretic Bosch-urile alea la 100 lei sigur ar trebui sa vina in pachet cu niste soiuri de adaptoare, sau nu?

Daniel ar trebui sa stie ca zicea ca a avut asa ceva (si a ramas fara ele ulterior)..

Link spre post

Sotia sincer a vrut sa faca un gest frumos ptr masina actuala pe care o avem, A cumparat de la Kaufland 3 stergatoare originale Bosch Twin Aero cu numai 3 euro bucata, dar nu s-a gandit ca nu se potrivesc la prindere. De asta am intrebat daca exista ceva adaptoare pentru ele. Daca nu se potrivesc nu e nici o problema, am cu-i sa i le dau...... :aww:

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...