Sari la conținut

Eliminare triunghi stergatoare de parbriz

Postări Recomandate

• Răspunsuri 165
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Azi am schimbat lama stergatorului original de pe spate cu una "de firma" de la kaufland. Lungimea lamei stergatorului original e de 30cm, am pus de 38 cm.(cred ca mergea la limita de 40cm - am masur

Deci, continuam: 65 cm stanga, 55 cm dreapta. Puse in primavara lui 2013. Merg si acum. Marca "no name" - Kaufland. Pana acum nicio problema la motor sau mecanism. Va dau de stire daca patesc ceva F

[scuze de offtopic] Spun asta fiind bucureștean 100% și fără intenția de a jigni pe cineva: în Transilvania oamenii sunt în general mult mai civilizați și de calitate decât în București.

Posted Images

• 10 months later...

Vreau sa-mi iau si eu niste stergatoare mai mari. Am masurat pe cele stoc apoi distanta ramasa de la capete pana la marginea parbrizului. Mi-a dat asa: max 67 cm pe partea soferului si 58 cm pe partea pasagerului. Se vor suprapune vreo 5-6 cm, dar se regleaza fara probleme, asa am facut si la alte masini, pe partea soferului se ridica o idee mai sus, dincolo un pic mai jos si nu se mai ating. Folosesc cu succes niste flaturi noname de 6-7 lei bucata de ani buni, la fiecare sfarsit de an imi iau 2 seturi / masina, si ma tin un an fara probleme... O sa-mi incerc norocul cu ele si pe Duster - sa pot confirma/infirma cele spuse de colegul @masiu in urma cu un an cica flaturile lungi nu se muleaza bine pe parbriz...

Voi investi 12 lei in acest proiect de cercetare :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am ajuns la concluzia ca mai bine cu triunghiul acolo decat cu ineficienta stergatoarelor.

De cate ori am pus un stergator mai lung pe stanga, a sters bine 1 saptamana dua care... a inceput sa-mi lase zone nesterse chiar pe mijlocul stergatorului.

Cred ca arcul de la brat nu face fata unui stergator mai lung, chiar daca pui ceva sub arc (pentru a-l intari)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...