Sari la conținut

Duster 4x4 150 CP TCe GPF 2020

Postări Recomandate

• Răspunsuri 187
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Bine v-am gasit, Printr-o ciudata situatia, dupa cel putin 10 incercari cu diverse adrese de email, incercare de contact pentru suport admini forum ( toate fara succes), astazi a mers next next c

Posted Images

1300km

IMG-20200215-WA0002.jpg

N-am folosit masina cam 2 saptamani. Cand m-am apropit de ea astazi, pace. nici un miau miau, nici o clipire de pozitii. nada.
Eram sigur ca a murit bateria..si masina avea 1000km..
scot telecomanda si apas pe "deschidere"
voila. masina "a inviat".

deci..se pare ca dupa cateva zile intra in "nani mode"
smart..Duster

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Am găsit unul pe OLX (sper că nu încalc regulamentul că atașez linkul - nu am nici un interes, nu cunosc vânzătorii):

https://www.olx.ro/oferta/dacia-duster-dacia-duster-sl-orange-tce150-4wd-IDdc6ES.html

Și 130 cp:

https://www.olx.ro/oferta/dacia-duster-dacia-duster-1-3-tce-130-cp-benzina-euro-6-4wd-prestige-nou-0-km-IDd9Ybk.html

Editat de adl
Link spre post
La 08.02.2020 la 9:18, foxbat a spus:

Bine v-am gasit,

Printr-o ciudata situatia, dupa cel putin 10 incercari cu diverse adrese de email, incercare de contact pentru suport admini forum ( toate fara succes), astazi a mers next next cu acceasi adresa de email :). Pesemne s-au aliniata astrele.

Cam de 1 luna conduc masina din titlu. Acum are cam 1000 km.

Cica pachetul Orange, care sta sigilat prin casa (n-am ce face cu el ).

In afara ca "pentru ca rodaj"n-am apasat pe coada pisicii prea tare, pana acum numai de bine. Bine, si eu nu merg decat extraurban ( e aberant sa stai  in oras cu medie de 10 km/h!) .

Pentru ca toti intreaba de consum ( sincer, e masina noua ( (bine ca  e a "muierii" si n-am platit-o eu ca n-am atatia rinichi)  si nu inteleg obsesia asta )- sunt cam cum scrie in fisa ei - 6.4 - 6.1 l / 100 km. In primii 300 km fuse cam 6.7 .

Fun stuff - posesor de "patruped", prima chestie a fost sa o "blindez" anti par ( huse, etc). Dupa primul drum am zis sa dau un pic parul de pe huse jos mare-mi fu surpriza - plasticul ala mult hulit de toti este perfect! Se curata intr-o secunda. Nici pe departe cum munceam cu orele in Toyota (2004) sa curat imitatia aia de piele si /sau mocheta.  La Duster sunt "super auto lavabile", aproape.

Nu place ca nu are contraaripi sau cum s-o numi partea de plastic la pasajul rotilor spate- se vedea tabla chioara..

Cam atat despre masina- doar mai vreau sa mentionez (fara a nominaliza :) , se stiu ei) calitate umana/tehnica a celor cu care am colaborat (pana sa intru astazi aici ), nick-urile lor fiindu-mi familiare. Tot inainte!

In afara de valul de hate pe care il vad in ultima vreme pe online-ul romanesc referitor la Duster ( nu mai zic de "nivelul" celor care il creeaza ) sunt un pic dezamagit de ce vad ca si calitate "intelectuala" a posesorilor. Sa intrebi ce inseamna un bec de pe bord (fie vorba intre noi, arata mai mult decat explicit ) atata vreme cat ai in cartea masinii mura-n gura e cam ..dezamagitor.

Mi-a placut ca pe acest forum am vazut multe discutii ok, aproape la nivelul celor de pe forumuri UK, RU, FR. Spor in toate, bine v-am gasit si sa crestem in bucuria de a conduce o masina cinstita si d'acilea de la noi.

Doamne ajuta si numai bine,

Foxu'

duster2020.jpg

image.png.6f89168a138a734840eb165091d8923f.png

maxima asta.

Mi-a venit "promotia" pe 7.02.2020. Si e valabila pana pe 31.01.2020.

Deh, pesemne ca regizorul e de la "Amintiri despre viitor".

Cica am un upgrade (prima data cand ma conectez ) gratis in primele 90 de zile. Pesemne ca o sa mi faca si update de SW la medianav (acum am 1.0.10.2, cel cu care a venit).

mergi si actualizeaza hartile la gps gratis , mie nu mi-a spus nimeni si a trecut 8-9 luni si trebuie sa platesc acum , dar o fac la negru cu 100 lei , caut pe aici acum ceva sfaturi si solutii.

Link spre post
La 28.02.2020 la 17:59, quarelin a spus:

Salut,

Interesantă chestia cu stocurile astea ...

Când am vrut să dau comandă în septembrie ( 1.3 tce 4x4 150 CP Orange ) nu am putut!

Și era chiar în dimineața când s au sistat comenzile pt 4x4 benzină ...( cred că am fost printre primii ce au aflat vestea cea "bună" ...; am mai povestit ...);

Nu mi a găsit unul în toată țara!

Acum unde le găsesc ?

Interesantă chestia!

Stimă!

am gasit eu 2 bucati.intr adevar sunt End Of Life ca productie.daca e cineva interesat de una,PM . 

Link spre post
  • Mak featured this topic
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...