Sari la conținut

scut diferential spate si rezervor Duster 4x4

Postări Recomandate

• 8 months later...
  • Răspunsuri 68
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

din expereintele si mai "hard" cu dusterul - nu au exista probleme cu diferetialul spate- este destul de robus iar pozitionarea sub masina deja ii confer o protectie. de altfel. de asemenea rezervoru

Salutare sunt proaspat pe forumul acesta dar am citit cu interes aceasta zona dedicata off-roadului care esti dealtfel si pasiunea mea in legatura cu scuturile stiu ca sunt niste piese after market

Pe langa otel si aluminiu, mai exista un material, ultra usor si foarte rezistent la obstacolele din teren. Se numeste Lexan si e o polyetilena/teflon, sau pe romaneste ... un plastic ) Americanii il

Posted Images

Exceptand faptul ca se strange noroiul mai are alte minusuri scutul pt diferential ? Intreb pt ca as vrea sa imi pun asa ceva pe Duster (impreuna cu scutul pt rezervor si cel de aluminiu pt partea din fata).

Scutul de diferential are un singur avantaj... si acela este ca da o protectie putin mai mare acelui fir (dar nu-i 100% protejat! In rest... e cam investitie inutila (parerea mea si... am scut de dif)

Eu nu te sfatuiesc nici de rezervor sa pui... caci ala chiar nu are nici un rol!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu ofera nici un avantaj deci... singurul dezavantaj (inafara pretului) este ca mai ingreuneaza masina cu cateva kg ceea ce duce spre consumuri si uzuri putin mai mari!

Materialul din care este facut rezervorul este un material suficient de bun incat sa nu aibe nevoie de protectie.

Nu se sparge nici in cazul unor lovituri foarte grave! Testul a fost realizat si de un jurnalist la Intalnirea Nationala a Dusteristilor de la Horezu, atunci cand a dat intr-un bolovan colturos atat de tare incat a spart si podeaua masinii iar rezervorul nu s-a spart ci doar din miscarea lui i-a sarit capacul de la pompa.

Link spre post
  • 3 years later...
  • 8 months later...
Acum 35 minute, Midnighte a spus:

@Andrew par OEM. Chiar asa sunt ? Ca e diferenta de pret fata de site-ul oficial de accesorii Dacia

Nu stiu sa existe ceva OEM/ oficial pe site-ul Dacia. Cel putin pt Dusterul 1. Si daca ar fi, sigur sunt mai ieftine ca acolo, stiu ca ma uitasem la un momentdat la cateva accesorii (camera marsarier, etc.). 
Insa sunt facute special pt Duster si se prind in suruburi existente pe caroserie, fara sa fie necesara o gaurire/adaptare. Am ridicat masina pe elevator de curand, ca am facut o revizie, s-a exfoliat vopseaua pe alocuri insa ele se prezinta foarte bine.

Link spre post

Salut,  si eu am luat de la ei, sunt OK, livrare prompta, pret acceptabil. Mie mi-a fost de mare ajutor in offroad perechea scut bara fata + scut motor si cutie !  Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost fara... Pana la urma am luat toate scuturile dar merita !

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...