Sari la conținut

Postări Recomandate

Acum 35 minute, alexzfc a spus:

Eu am terminat cu rabla in 2 zile (REMAT + primarie + DRPCIV). Am termen pe 11 iunie. Sper sa fie OK.

Eu o iau de la cineva si a durat mai mult. La sector 6 certificatul fiscal pe loc...la mine. La sector 5 depunsre luni...ridicare act miercuri. Ca asa e in Romania. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 715
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

Buna dimineata!!

Comandat Duster SL orange 4x4  , blue dci in data de 05.03.2021, cu programul Rabla,iese din fabricatie pe 07.06.2021,daca nu se mai amana, termenul initial a fost la sfarsitul lunii mai,plus 2-3 zile la dealer pentru montaj accesorii,sper sa nu mai fie probleme. Cu rabla a decurs destul de repede ,dealer-ul trimite platforma cu tot cu certificatele de distrugere,la DRCPIV a durat 3 minute la ghiseu cu programare online.

Link spre post
  • 5 weeks later...

Salutare tuturor!

Dupa 3 luni de asteptare Dusterul meu este pe TIR sa zic asa. Comandat pe 10 martie, primul termen de 5 mai amanat pe 11 iunie, fabricata pe 12 iunie, va sosi maine sau poimaine la dealer. Se vor monta accesoriile si de saptamana viitoare sper sa o si conduc. 

Duster Blue SL, Iron Blue DCI 115 blue 4x4. 

Stiu ca e devreme dar nu am rezistat sa impartasesc bucuria!

Drumuri bune!

Link spre post

Foarte interesanta aplicatia. Am bagat VIN si hop a aparut masina mea. 

Recomand si eu aplicatia Alerte masina. Suporta trei auto gratis. O folosesc de 4..5  ani. Bag in ea litrii...km...reparatii. are alerte de expirare diverse lucruri...rca..casco...tot ce vrei. Cand am vandut golful meu de firma a contat mai mult istoricul de aici decat cel de la pbn :)))

Link spre post

Din pacate da. Dar am fost bucuros ca au amanat-o doar o singura data ca altii aveau 4 amanari. Am vazut pe dosare. Bine ca vine. 

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post

Sa o stapaniti sanatos! Si eu as dori sa achizitionez un model 4x4 dci. Am inteles ca acum is mai putine pe stoc avand in vedere aparitia faceliftului. Intr-un fel as astepta sa vad si varianta facelift si sa ma hotarasc la cele 2 modele, dar inca nu se stie daca o sa mai fie varianta 4wd diesel, si in al doilea rand pana se vor da drumul la comenzi probabil ca nu o sa mai fie disponibil programul rabla. Si apoi cei de la dacia de obicei aveau fabrica inchisa un timp pe timnpul verii. Inca trebuie sa ma mai decid! Voi ce ma sfatuiti ? :gandire:;)

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...