Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 715
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

Iar începem... și aici și pe anumite site-uri de vânzări/socializare, periodic apar masini ciudate, cu motorizări dorite dar nimeni nu le cumpără, de exemplu:

Renault Logan II cu motorizare K4M/H4M (1,6 16v 105CP/114CP)

Renault Duster ph2 cu F4R410 + cutie automată  4x4

Renault Duster ph3 cu F4R410 + cutie automată 4x4

Strict pentru ultima apărută pe anumite site-uri de vânzări/socializare, e vorba de Renault Duster ph3 cu F4R410 (euro5) + cutia automată în 4 trepte, 4x4 DP8, fabricație pentru UAE,  mașina nu are S&S dar are AC de capacitate mare (2 vaporizatoare, mai mult freon(roagă-te să fie r134a nu 1234yf)) asta înseamnă de obicei lipsă oglizi degivrate, lipsă lunetă degivrată, lipsă scaune încăzilte etc.

Dpdv legal, chiar dacă motorul e euro5 nu știi cum l-a scos RARul (cică ar avea CIV scos, dar nu a pus un VIN în anunț) apoi vine distracția 7L/100 extra urban și dacă un Sandero RS(model de brazilia) cu același motor scoate 16L/100 urban ne putem aștepta la minim același consum (Duster ph3 e mai greu).

https://dubai.renault.ae/cars/all-new-duster/all-new-duster.html

https://dubai.renault.ae/CountriesData/Dubai_EN/images/brochures/All-New_DUSTER_Brochure_2018_EN.pdf

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

Si eu dau comamda luni de un Duster Blue SL dci...1.5...4x4...cu tot ce se poate pune pe el...fara piele. Mu are unghi mort si camerele laterale cu fata. Doar spatele.  Am vrut asa ca sa il iau blue iron si cu tapiseria specifica. Am renuntat la sl orange ca sa am si tapiseria cu albastru. Si va pot confirma ca in februarie discountul era de 200 euro la orange acum este de 500. Din 2 martie. La Blue SL este 200 euro. Astfel Blue este 20496 cu trusa si covorasele premium...fara piele...Si cu vopsea metalizata iron. Iar orange 20896. Deci 400 euro diferenta. Si aceasta fara piele dar tapiseria prestige. La Automeridian Sud. La ele normal ca poti adauga avantajul rablei. De 1300 euro sau 6500 roni. Am ofertele pe mail. O sa adaug garantia suplimentara cu 2 ani de 210 euro. Deci 5 total. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...