Sari la conținut

Postări Recomandate

De fapt marea problema este puterea de cumparare. Din cauza asta dorim calitate la un pret decent. 

Eu am luat duster doar pentru  4x4, benzina, cu un motor despre care stiam ca este fiabil  si rezista la GPL in cazul in care pretul la carburanti o sa creasca prea mult. Nu mai zic ca am pus doar benzina de 95.  Pretul de achizitie a fost 17500 full la nivelul anului 2012. Inclusiv ESP/ASR. Pana acum am fost extrem de incantat de el dar se simte lipsa de cuplu in rampe peste 30 grade. Probabil si din acesta cauza am schimbat ambreiajul la 74 mii.

Dpmdv dusterul este o masina excelenta dar pretul incepe sa fie cam mare.  Asa ca raman la "batranul" meu duster care in 8 ani si 76 mii nu s-a aprins niciodata un bec in plus in bord.  Nu mai zic de consum, 9-10l GPL la drum lung.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 715
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mort sau nu, măcar e organizat. Sau se încearcă să fie. La povești, în alt topic, pe alt forum sau pe Facebook. Sunt eu sătul de câte discuții și păreri mai mult decât subiective se tot reia

Evident ca sunt si mai putin "dotate", depinde de fiecare la ce functii e dispus sa renunte. De aia Dacia, ca toti producatorii auto, ofera mai multe nivele de echipare, cu speranta ca o sa-si gaseasc

Si eu urmeaza luna asta sa dau comanda de inca un Duster, dar eu o sa merg pe 1.33 TCe de 150 CP, cu 4x4. La pret nu e chiar asa de mare diferenta, sunt 550 de euro in plus fata de diesel, care inseam

Posted Images

felicitari.

din pacate ( de exemplu ) nu mai poti sa achiztionezi asa ceva de nou acum

nu mai zic de situatia "Firea" respectiv nivelul EURO ce ne mananca de vii.

personal eram incantat cu TOYOTA mea antica dar deh..deja cand ma uitam pe hartie incepea sa dea cu minus.

referitor la pret ( nu mi spune de puterea de cumparare..stii in cel loc suntem in Europa..), daca vorbim de masini noi inseamna ca un buget s-a alocat. Altfel mergeam pe SH.

cei 17500 ( sincer nu stiu uce inseamna full atunci ) pentru modelul d1 sunt perfect similari cu cei 19000 ( aprox) de la d2 , cel putin la prima vedere daca ne uitam la diferenta de tehnologie.

pesemne ca iti dai seama care e viitorul  ( si ca pesemne ca e ultima masina pe care ai cumparat-o de noua) - masina "as a service".

cum ai avea o cartela prepaid.  uita-te la GENIALA abordare a Marului - Iphoanele  - sunt de fapt aparate "inchiriate", nimic nu i al tau ci doar "dreptul de folosire". ( spre deosebire de Android unde ce cumperi e chiar al tau! si nu al producatorului). Aia stia de viitor si au creeat generatii de "useri"..din pacate pentru noi, cei "normali".

in piata de electrice se vede foarte clar. nu poti sa scoti masini din ce in ce mai ok la un pret din ce in ce mai mic :) deci vor vinde " kilometrii" in anii ce urmeaza.

de ex- inchiriat masina cu factura in Ro - ~ 15 - 20 eur/ zi , la 90 de zile 1800 eur.

in 10 ani - duster.

nu toti ( ba chiar pot sa spun ca foarte putini ) au nevoie sa DETINA o masina.majoritate o folosesc sporadic .

da, pentru noi din generatia " esti ce ai" este greu sa intelegem (cum Sefu' zicea) ca "esti ce esti" si inca suntem tributari verbului " a detine".

sa nu dea Sefu' sa mi zgarie cineva Dusterul ca l belesc :)

scuze de off dar asta e realitatea,

Link spre post
Acum 5 ore, Adrian197071 a spus:

Am obținut la Hyundai Tucson varianta style prețul de maxim 20 mii e inclus vopseaua metalizata. Varianta 4#2 motor clasic 1.6 gdi. La dotarile care le are și calitatea materialelor folosite depășește cu mult dusterul!!! Inclusiv la aspect exterior. Faceți și voi o comparație. Nu are citeva chestii care nu se pot pune la comanda ( chei inteligenta..senzori fata ) iar la un Duster varianta full fara piele 4#2 benzina motor 150 cp ajunge pragul de 19 mii e.

Așa este ...

În septembrie am avut oferta de 19.800 E pt Duster 1.3 TCE 150 CP 4wd ...

3 zile am întârziat ( adeverința salariu ...);

Când m am dus să dau comandă ... ups, NU se mai primesc comenzi pt 4wd ...

Am mai povestit asta ...

Ideea este că am ales altă marcă, la cca. 25.000 E chiar dacă m am cam gândit la diferența de cca 5000 E ...

Mă întreb ce se va întâmpla acum, dacă ei au adus un 4x2 la preț de cca 19.000 E ...; 

Repet, în septembrie cu 19.800 E cumpăram 4wd ...

Păcat, căci aveam și noi o mașină ieftină și bună!

Căci mă număr printre cei care simt o ... afinitate pt Duster!

Stimă!

Link spre post
Acum 35 minute, foxbat a spus:

felicitari.

din pacate ( de exemplu ) nu mai poti sa achiztionezi asa ceva de nou acum

nu mai zic de situatia "Firea" respectiv nivelul EURO ce ne mananca de vii.

Multumesc. Personal prefer masina cat mai simpla si sa ajung cat mai rar in service. Nu mai zic de buzunar :) .

Link spre post
Acum 2 ore, quarelin a spus:

Așa este ...

În septembrie am avut oferta de 19.800 E pt Duster 1.3 TCE 150 CP 4wd ...

3 zile am întârziat ( adeverința salariu ...);

Când m am dus să dau comandă ... ups, NU se mai primesc comenzi pt 4wd ...

Am mai povestit asta ...

Ideea este că am ales altă marcă, la cca. 25.000 E chiar dacă m am cam gândit la diferența de cca 5000 E ...

Mă întreb ce se va întâmpla acum, dacă ei au adus un 4x2 la preț de cca 19.000 E ...; 

Repet, în septembrie cu 19.800 E cumpăram 4wd ...

Păcat, căci aveam și noi o mașină ieftină și bună!

Căci mă număr printre cei care simt o ... afinitate pt Duster!

Stimă!

fix asa era pretul si in ianuarie 2020., dec 2019.

mai era una pe stoc.

la SL era nitel mai mare dar erau si cateva dotari in plus

acum vad ca un 4wd motorina e pe la 16.800. :)

Link spre post
  • 1 month later...

Sunt state (HU, SK probabil) unde Duster chel este sub 10 000 eur. Probabil ca la munte undeva, sau un om fara pretentii, care vrea doar tabla aia mai inalta, o sa isi ia acea masina... cu motorul 1.0

Link spre post

Omul asta fără pretenții de care zici.. nu exista, e doar un mit. La noi cel puțin, cine abia are bani de-un Duster chel, își ia mașină "dotata" la mana a doua din Germania. Variantele chele sunt doar de momeala și pentru a-i oferi clientului un criteriu de comparație care sa-i gâdile trufia.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Pesemne ca s-a mai discutat..nu regasesc

eu stiu ca motorul 1.33 nu are nicio legatura cu motorizarile vechi ( anerioare). gen 1.2, etc si ca este genenerait noua, ( bla blaul Daimler - Nissan -r enault).

asa e sau e un "face lift" de la cel anterior ?

stima!

Link spre post
  • Mak featured this topic
  • Mak featured și pinned this topic
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...